Tényleg létezik olyan, hogy jónak érezzük a másik természetes illatát?
Figyelt kérdés
Mármint nem frissen fürdés után, mert az is a tusfürdő illata, hanem a lány természetes illatát, nekem a barátnőm nagyon imádja az enyémet, miután leizzadtam akkor is, nagyon meglepődtem ezen, mert nem tudtam, hogy ilyen létezik, én nem érzem jónak a sajátomat, de az övét is olyan semmilyennek, és eddig egy lányét se éreztem kifejezetten jónak, hanem inkább semleges. Mitől van ez? Igazat mond, hogy izzadtan is jónak érzi az illatomat?2020. jan. 17. 09:05
1/6 anonim válasza:
Én is szeretem a párom illatát akkor is, ha nem tusfürdő meg egyéb kozmetikum érződik rajta, hanem mikor hazaér munkából pl. :)
Nekem ez mindig természetes volt.
N
2/6 anonim válasza:
Persze létezik.Azt nem tudom hogy a férjemnek tetszik e az illatom de nekem tetszik az övé,sosem éreztem büdösnek még izadtan sem.
4/6 anonim válasza:
Néha igen, van ilyen. 1* éreztem ez.
5/6 anonim válasza:
Létezik. A legjobb dolog a világon, így mindig kívánni fogod a párod.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor velem lehet a baj
2020. márc. 14. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!