Létezik természetes szőke ember barna szemmel?
Figyelt kérdés
Sötét hajszínű embert láttam már világos szemmel (én is olyan vagyok), de ha megpróbálok elképzelni egy szőkét barna szemmel, valahogy nem érzem természetesnek, és nem is láttam még. Valaki igen?2015. febr. 22. 18:28
1/15 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm, de inkább szőkésbarna, nagyon világos bőrrel, és most lángoló vörösre van festve a haja.
2/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Nekem is az a tipikus zöldesbarna szemem van és most már sötétszőke hajam, de gyerekkoromban mindig azt hitték, hogy német turista vagyok.
3/15 anonim válasza:
Szőkés barna a hajam, de ink. szőke és barna a szemem :))
4/15 anonim válasza:
Az én egyik barátnőm is ilyen. Szőke haja van és barna szeme.
5/15 anonim válasza:
Igen, az egyik osztálytársam is ilyen. :)
6/15 anonim válasza:
Nem vagyok lány de nekem barna hajjal van szürke természetes! szemem igaz már kékül de még mindig szürkésebb inkább
7/15 anonim válasza:
én is ismerek olyat akinek igazi aranyszőke a haja és sötétbarna a szeme, különleges nagyon
8/15 anonim válasza:
Én kapásból nyolc ilyen embert ismerek. :D Ebből öt az osztálytársam. Errefelé nem túl ritka jelenség ez.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Gondoltam, hogy lehetséges genetikailag, csak fura, ha elképzelem a fejemben.
2015. febr. 23. 18:07
10/15 anonim válasza:
Akk ezeket nézd meg
q=melanesian+people&biw=1113&bih=664&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=E9T6VMT-A8b9UIvTgdgC&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=SbWjcwFtLezHRM%253A%3BcraJeGsDvk4vgM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.ytimg.com%252Fvi%252FeoG8PrIp0Cs%252Fmaxresdefault.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DeoG8PrIp0Cs%3B960%3B720
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!