Létezik természetes szőke ember barna szemmel?
Figyelt kérdés
Sötét hajszínű embert láttam már világos szemmel (én is olyan vagyok), de ha megpróbálok elképzelni egy szőkét barna szemmel, valahogy nem érzem természetesnek, és nem is láttam még. Valaki igen?2015. febr. 22. 18:28
12/15 anonim válasza:
EZT NÉZD MEG ÉS MEGKAPOD A VÁLASZT A KÉRDÉSEDRE.
14/15 anonim válasza:
Van egy fiúismerősöm baromi világos szőke hajjak és sötétsötét barna szemekkel :)
Szóval van :)
15/15 anonim válasza:
Sok ilyen kisgyerek van! De felnőve már nagyon ritka. Ahogy kamaszodni kezdenek, úgy szokott a hajuk bebarnulni.
Én sem érzem természetesnek ezt a párosítást, nekem is fura látvány, ha egy barna szemű nőnek ki van szőkítve a haja (netán természetes szőke).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!