Hellyyy kérdése:
Sötét barna, majdnem feketéből. Természetes vöröset hogyan?
2014. nov. 20. 20:47
1/4 anonim válasza:
A sötét barna festett vagy az eredeti hajszíned? Ha eredeti, akkor nem vészes a dolog, egy körben (sárgás)szőkére lehet világosítani és arra mehet ez a vörös, ez már elég sötét szín hozzá, hogy befogja. Fodrász simán megcsinálja.
Ha a jelenlegi szín is festett, akkor én egy C-vitaminos világosítást próbálnék első körben (illetve nem egyet, hanem amennyi szükséges). Nekem még nem volt alkalmam kipróbálni, de sok jót olvastam róla.
2/4 anonim válasza:
Láttál te már élőben, közelről ilyet? Én igen.Förtelem és természetellenes, nem szexis, nem szép.
3/4 anonim válasza:
Ez nem természetes vörös, de csak mondom... ez valami élénk narancsos szín inkább.
Le kell szívatni vörösig a hajad aztán mehet rá a narancs hajszínező. Hát hogy mennyire viseli meg az a te hajadtól függ, hogy milyen erős szálú, milyen vastag, mennyire száraz...
4/4 anonim válasza:
Ez a természetes vörös: [link]
Nekem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!