A magyarok genetikája ilyen rossz, férfi oldalról tekintve, hogy szinten alig van olyan aki ne kopaszodna?
A családomban, unokabátyámat már 28 éves korára elérte a dolog, Ő ma 32 évesen már nullással vágja a haját, mert csupasz a feje teteje. Nálam 19-21 éves koromban mutatkozott ez az egész, akkor még a homlokom két oldalán haladt beljebb a hajvonalam, de nem zavaróan, ma meg már eléggé fent van, idén leszek 28 éves, de nem tudom mi lesz ebből az egészből, ahol kihullott ott már nem fog magától visszanőni ez egyértelmű, viszont a hajbeültetés sikerességét is vitatják, annak ellenére hogy mégis horror áron megy egy beavatkozás, és repülnek a százezrek, kb garancia nélkül....
Kíváncsi volnék hogy egy afro, vagy indiai, ázsiai, latin ember között kevesek vesztik el a hajukat, vagy annak egy részét, míg nálunk majd egy fél ország, legalábbis a gyerekeken, és kamaszokon kívül nem ismerek nagyon olyat akinek ne indulna el ez a folyamat.
Nem olvastam végig az írásod, de megakadt a szemem a címen. Kezdjük ott, hogy olyan, nincsen, hogy "magyar genetika". A magyar "nép" egy kevert, nem homogén csoport. Magyarország egy olyan ország, ahol nincs két egyforma génnel rendelkező ember. Ezek alapján nem lehet átlagot vonni.
Már a tatárjárás (1240-es évek) is demográfiai változásokat hozott maga után, utána sorban követték ezek (Tatárjárás utána betelepitesek- török bír. kiteljesedése, Habsburg bir. - Mária Terézia intézkedései -betelepitesek , I vh, II. vh, majd az azt követő lassú ma is folyó népességcsere - romák, arabok etc.)
Érdemes lenne orvost felkeresni, esetleg a Bánfi hajszeszt ajánlom erre a problémára.
Mi ebben a rossz genetika? A tesztoszteronnal van összefüggésben ahogy előttem is írták. Láttál már közel-keleti férfit? Nekem 21 éves korom óta kell 0-ás géppel vágni :)
Utána pedig jössz Afrikával. Szerinted a felnőtt afrikai származású nők jelentős része miért hord parókát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!