Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy sok párkapc...

Miért van az, hogy sok párkapcsolatban a nőnek és a pasinak tök hasonló arcvonásaik vannak?

Figyelt kérdés
Már megfigyeltem, hogy sok pár esetében nagyon hasonló arcvonása van a két félnek. Mintha egy snapchat filterrel kreálták volna a férfi ill. női megfelelőjét. Persze nagy többségben még mindig az dominál, hogy ronda a rondával szép a széppel és ezen még a pénz/péniszméret/karrier is módosít, de furcsa látni, hogy ilyen sok "összetartozó pár" létezik. Vagy ez szimplán az agynak a tudat alatti belemagyarázása egy kép alapján és valójában máshoz is ugyanúgy illene?

2020. jan. 8. 17:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#8: Mármint a 7-es válaszoló kommentjére. Na látszik fáradt vagyok. :D
2020. jan. 8. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

Romániában vannak hasonló kinézetű párok.

Főleg, ha a pár mindkét tagjának van bajusza.

:)

2020. jan. 8. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De egyébként ez tényleg meglátszik egy idő után a személyiségen, szavajáráson, mimikán, gesztikuáláción is, ha azok az emberek egymásra vannak hanglódva. Párommal már nagyon megfigyeltem ezt, de szobatársakkal is volt akivel 5 évig éltem együtt és meglátszódott.
2020. jan. 8. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én úgy tudom, hogy a temperamentumon kívül az emberek a hasonlóságot keresik egymásban, külsőre - belsőre.
2020. jan. 9. 07:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont azt figyeltem meg, hogy a hosszú ideje házasok lesznek hasonlóak. Arc mimikában, stílusban, és sokszor alkatban is.
2020. jan. 9. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!