Lányként a 178cm-t mennyire tartjátok magasnak?
13.-nak.
Fenét! Simán jó, ha magasabb a nő! A magas nő, főleg ha jó alakja van, dekoratív, és látványos, hosszú lábai vannak.
FÉRFI büszke, ha ilyen nő van mellette. Komplexusos törpék meg...kit érdekelnek?
#8-as tuti, hogy egy 170 cm-res férfi vagy egy 150 cm-res nő.
Reméljük csak a humorérzéke szar és nem mások lehúzásával akar kompenzálni. (nem diszkriminálok senkit magasság alapján, senki ne vegye magára)
Pár cm-rel alacsonyabb vagyok nálad és igen magasak vagyunk. Viszont egyre magasabbak az emberek. Pesten 5 perces séta alatt min. 20 velem egymagas/ nagyobb nőt látok és 35 magasabb férfit, tehát nem vészes ez a magasság sem.
8-as te egy barom vagy. Miért lenne valaki hormonzavaros, csak mert magas? Az esetleg eljutott a csökött agyadig, hogy mondjuk az apja, nagyapja is magas valakinek és ilyen géneket örökölt?
Akkor a magas, sportolónők is mind hormonzavarosak? :D növessz agyat, mielőtt kommentálsz ilyen hülyeségeket..
A női átlagmagasság 164 cm itthon, szóval magasnak számítasz.
Hozzám viszont akár lehetnél magasabb is, én 188 vagyok. Még így is kellene egy kb 12 centis magassarkú, hogy magasabb legyél nálam 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!