Lányként a 178cm-t mennyire tartjátok magasnak?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 20:00
1/18 anonim válasza:
Már a magasabb kategória, én 185 vagyok úgyhogy még mindig jó, bár ha találnék egy rendes lányt pont nem érdekelne az se ha magasabb lenne ha őt se zavarja.
2/18 anonim válasza:
Mármint lánynak? Átlag feletti.
Ha férfinek kérded, akkor átlagos.
3/18 anonim válasza:
Nem magas, mármint nekem nem. A többi lányhoz képest igen, de engem nem zavar a 194 centimmel.
4/18 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthető a kérdés . 178cm-es lány!
2019. dec. 28. 20:07
5/18 anonim válasza:
Pontosan tudod, hogy a hazai átlag feletti. Itt olyan 170 a szint. Sajnos kevés a magas lány és nő. :( 180-190 a király!
7/18 anonim válasza:
164cm az átlag lány magasság. Az átlag férfi pedig 175.
Azaz az átlag férfinél is magasabb vagy, tehát elég magasnak számítasz.
8/18 anonim válasza:
Ez már-már hormonzavaros kategória.
Nagyon magas! Jó 10-15 centivel nagyobb vagy, mint az átlag.
10/18 anonim válasza:
Keresztben vagy hosszában?
Félretéve a viccet: semmi különleges nincs abban, ha ilyen magasra megnő egy hölgy. Átlagosnál egy picivel magasabb, de nem kirívóan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!