Miért nem szereted a karàcsonyt?
A zsúfoltság és a dugók bosszantanak.
Na meg, hogy otthon ilyenkor mindig paprikás a hangulat, utolsó pillanatig egyetem/munka. Utána meg legyen az embernek türelme a sok veszekedéshez...
Dugók? Milyen dugók? Parafa dugók?
Ilyen jól még sosem volt járható a város!
Leginkább azért, mert rákényszerítik vmilyen módon azokra is a karácsonyt, akik nem szeretnék ünnepelni, és a nagy karácsony fanboyok, meg elítélik egyből azokat, akik nem tartják pl. hogy egy megkeseredett ember lehet az, aki nem képes egy kicsit is ünnepelni. Az sem tetszik, hogy a legtöbb termék karácsonyi csomagolásban van, ami általában csak extra papír/műanyag hozzáadása, és ezt a többség veszi mint a cukrot, de utána úgyis a kukába landol. Felesleges pocsékolás. És akkor még a fenyőkről nem is esett szó...
Mindenki feszült, a nők azért mert a konyhában toporognak egész nap, a férfiak meg azért, mert arra a pár órára kénytelenek a gyerekekkel foglalkozni. Legalábbis az én környezetemben ez ment.
Nem szeretem azt sem, hogy ilyenkor az emberek többsége visszafolytja magába a sérelmeit, és megjátsza a „minden rendben van közöttünk” dolgot. Ahogy letellik ez a pár nap, meg megy megint az egymás szitkozódása.
Egyébként a vásárlás a mai napon nekem bejött, kevesebben voltak mint pl. egy átlagos pénteki napon és az emberek 80%-a nyugdíjas volt. Kb. minden le volt értékelve, mint pl. hús és zöldség, hogy meg ne romoljon. Tehát egy tök jó biznisz volt a mai, bevásároltam jövőre is, úgy hogy csomót spóroltam.
Egyébként a szilveszterért sem vagyok oda, legalábbis ez az eszeveszett tüzijátékoskodásért. Nem először fordult elő, hogy a kertünkben landolt tüzijáték és megétett pl. takaró ponyvát.
Az idióta újgazdag kamaszok meg azzal szórakoznak, hogy a kapukon behajítanak petárdákat, egyszer egy épp a kocsi mellé esett. Apám egyből kiment, a nyomoroncok meg elfutottak. És nem, nem a kisebbség viselkedik ilyenkor állat módjára. Na meg a háziállatok sem díjjazzak ezt a napot, és nekik nem lehet megmagyarázni, hogy mi történik.
És ismételten, ez is egy óriási pazarlás, és veszélyes is. Bár sztem jobb ünnep mint a karácsony, ilyenkor legalább a magányosok is tudnának hová menni, ha akarnak pl. a művelődési házak vidéken szoktak retro szilveszteri bálokat/bulikat tartani, ami sztem jó dolog.
Ja, meg ilyenkor itt gyakorin, és más fórumokon, játékokban is elszaporodnak a trollok... Kibírhatatlanok és hiába jelented be őket, még lasabban (vagy egyáltalán nem) moderálják ki.
#12: Voltál te 20-22 körül az M1-en, vagy éppen a nagyobb plázák környékén? Kétlem...
Manapsag a karacsony alszentseg es kotelezettsegek tomkelege!!!
En ebben nem is veszek reszt hosszu evek ota.
Tisztelet azoknak akik ezektol elvonatkoztatva tudnak egybegyulni.
Es koszonom a kritikus hozzaszolasokat, hogy nem csak en latom ostobasagnak az egesz hajcihőt.
"Voltál te 20-22 körül az M1-en"
Az M1-en egész évben dugó van. Sokszor jártam arra idén, mindig több órás dugó volt. Most mi változott? Már napokig tartó dugók vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!