Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem szereted a karàcsonyt?

Miért nem szereted a karàcsonyt?

Figyelt kérdés
Sziaasztok! Trollok kíméljenek légyszíves. Itt csak azok vàlaszàt vàrom,akik valamiért nem szeretik a karàcsonyt. Én példàul ezekért nem szeretem: jó pofizni a rokonokkal,holott egész évben le****arjuk egymàst. Minden bevàsàrlóközpontban tömeg van,mintha jönne a vilàg vége és soha,de soha többé nem lenne nyitva egy bolt sem. Idegbeteg emberekkel van teli minden,mert sok ember stresszel. Lehangoló,hogy nincs nyitva semmi. Nincs kedvem enni a koszos nagymama sütijéből.

2019. dec. 24. 15:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%

A zsúfoltság és a dugók bosszantanak.

Na meg, hogy otthon ilyenkor mindig paprikás a hangulat, utolsó pillanatig egyetem/munka. Utána meg legyen az embernek türelme a sok veszekedéshez...

2019. dec. 24. 16:37
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Dugók? Milyen dugók? Parafa dugók?

Ilyen jól még sosem volt járható a város!

2019. dec. 24. 16:43
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Leginkább azért, mert rákényszerítik vmilyen módon azokra is a karácsonyt, akik nem szeretnék ünnepelni, és a nagy karácsony fanboyok, meg elítélik egyből azokat, akik nem tartják pl. hogy egy megkeseredett ember lehet az, aki nem képes egy kicsit is ünnepelni. Az sem tetszik, hogy a legtöbb termék karácsonyi csomagolásban van, ami általában csak extra papír/műanyag hozzáadása, és ezt a többség veszi mint a cukrot, de utána úgyis a kukába landol. Felesleges pocsékolás. És akkor még a fenyőkről nem is esett szó...

Mindenki feszült, a nők azért mert a konyhában toporognak egész nap, a férfiak meg azért, mert arra a pár órára kénytelenek a gyerekekkel foglalkozni. Legalábbis az én környezetemben ez ment.

Nem szeretem azt sem, hogy ilyenkor az emberek többsége visszafolytja magába a sérelmeit, és megjátsza a „minden rendben van közöttünk” dolgot. Ahogy letellik ez a pár nap, meg megy megint az egymás szitkozódása.

Egyébként a vásárlás a mai napon nekem bejött, kevesebben voltak mint pl. egy átlagos pénteki napon és az emberek 80%-a nyugdíjas volt. Kb. minden le volt értékelve, mint pl. hús és zöldség, hogy meg ne romoljon. Tehát egy tök jó biznisz volt a mai, bevásároltam jövőre is, úgy hogy csomót spóroltam.

Egyébként a szilveszterért sem vagyok oda, legalábbis ez az eszeveszett tüzijátékoskodásért. Nem először fordult elő, hogy a kertünkben landolt tüzijáték és megétett pl. takaró ponyvát.

Az idióta újgazdag kamaszok meg azzal szórakoznak, hogy a kapukon behajítanak petárdákat, egyszer egy épp a kocsi mellé esett. Apám egyből kiment, a nyomoroncok meg elfutottak. És nem, nem a kisebbség viselkedik ilyenkor állat módjára. Na meg a háziállatok sem díjjazzak ezt a napot, és nekik nem lehet megmagyarázni, hogy mi történik.

És ismételten, ez is egy óriási pazarlás, és veszélyes is. Bár sztem jobb ünnep mint a karácsony, ilyenkor legalább a magányosok is tudnának hová menni, ha akarnak pl. a művelődési házak vidéken szoktak retro szilveszteri bálokat/bulikat tartani, ami sztem jó dolog.

Ja, meg ilyenkor itt gyakorin, és más fórumokon, játékokban is elszaporodnak a trollok... Kibírhatatlanok és hiába jelented be őket, még lasabban (vagy egyáltalán nem) moderálják ki.

2019. dec. 24. 16:49
 14/27 anonim ***** válasza:
17%

#12: Voltál te 20-22 körül az M1-en, vagy éppen a nagyobb plázák környékén? Kétlem...

2019. dec. 24. 16:58
 15/27 gublug ***** válasza:
81%

Manapsag a karacsony alszentseg es kotelezettsegek tomkelege!!!

En ebben nem is veszek reszt hosszu evek ota.

Tisztelet azoknak akik ezektol elvonatkoztatva tudnak egybegyulni.

Es koszonom a kritikus hozzaszolasokat, hogy nem csak en latom ostobasagnak az egesz hajcihőt.

2019. dec. 24. 17:25
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

"Voltál te 20-22 körül az M1-en"

Az M1-en egész évben dugó van. Sokszor jártam arra idén, mindig több órás dugó volt. Most mi változott? Már napokig tartó dugók vannak?

2019. dec. 24. 17:30
 17/27 anonim ***** válasza:
17%
#16 minden héten kétszer megyek 100 km-t az M1-en, év közben a felújításoknál volt torlódás néha, az semmi ahhoz képest ami az elmúlt pár napban volt...
2019. dec. 24. 17:50
 18/27 anonim ***** válasza:
62%
Mert egy csomó felesleges cuccot veszek, amiket nem kéne. Meg amit írtak fentebb, hogy rákényszerítik az embert, és álszentség az egész. Mert ki van adva, hogy na most ünnepeljél, vásárolj, díszíts fát, ajándékozz, legyél boldog, szeresd az embertársaidat stb. De ez nálam így nem megy, nem tehetek róla.
2019. dec. 24. 17:51
 19/27 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az ertelmes valaszokat ismet :) orulok azert,hogy nem csak en latom igy...
2019. dec. 24. 18:00
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
A mesterkéltség valóban nem helyes. Az sem, hogy a Karácsony az anyagiakról szól, nem pedig az együttlét öröméről, és arról hogy a család békében szeretetben várja Jézus születését. Kedves kérdező. Az utolsó mondatodon meg gondolkodj el, főleg így Karácsonykor Szenteste napján. Rád bízom hogy oda mész a Nagymamádhoz, átöleled, megpuszilod és hálát adsz az Istennek hogy itt van közöttetek és tudott sütni Nektek. Pont tőle kapjátok, hogy őszintén szeretettel azért dolgozott sokat, hogy meghitt legyen az ünnepetek.
2019. dec. 24. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!