Melyiket szereted jobban: a karácsonyt vagy a nyarat?
Inkább a tavaszt és főleg az őszt. Nyáron túl meleg van, télen túl kevés a napfény.
Nekem teljesen jó ott, ahol van, úgysem igen ünneplem. Összejövünk a párom anyjánál s ennyi. Fát sem állítok.
Karácsonykor a nyarat!
Itt, Ausztrália északi partján...
.
Egy vallási ünnepből származó, már-már népünnepély szintű ünnepet kérsz hasonlítani egy évszakkal.
Tudnám a választ, ha te elárulnád: melyiket szereted jobban: az autóbuszt, vagy a sült csirkét...
Ki nem állhatom a nyarat, 1 hónapig tudom kb. élvezni, meg egyszer az évben szeretek tengerpartra elmenni nyaralni, de ennyi.
A telet, tavaszt, őszt mindet imádom, sokkal jobban lehet ilyenkor kirándulni, kimozdulni, élményeket szerezni, nem kell belehalni a 40 fokos hőségbe.
A karácsonyt meg különösképp szeretem, azt szoktam mondani a férjemnek, hogy lehetne egy évben 2x is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!