szeretem a karácsonyt mert összehozza a családot és békés és szeretettel teljes, s ilyenkor szoktam ajándékozni az osztályban!
meg persze nem utolsó sorban ott a karácsonyfa alatti sok-sok meglepetés
szóval IMÁDOM A KARÁCSONYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 2. 14:59
2/12 anonim válasza:
Nem szeretem a karácsonyt,mert ünnep:/ De viszont a bejglit szeretem:DD
2010. dec. 2. 15:01
3/12 anonim válasza:
Szeretném a karácsonyt ha együtt lenne a család.Viszont nagyon imádom a karácsony hangulatát,ahogyan feldíszítenek mindent,az utcát,a várost,a lakást,minden csodálatos fényben és csillogásban tündököl ami örömöt hoz a szívembe,de persze néha eszembe jut,milyen jó lenne ha nem csak ezek az apró dolgok boldogítanának,hanem az igazi szeretet egy igazi családban.
2010. dec. 2. 23:16
4/12 anonim válasza:
Ezekért szeretem:
-meghitt
-szeretetteljes
-együtt van a család
-szép a karácsonyfa
-sok kaja :D
2010. dec. 6. 16:09
5/12 anonim válasza:
Imádom, mert együtt van a család, díszíthetünk mindent és én elég kreatív vagyok, meghitt, szép a karácsonyfa, sok az ajándék. Ezért nagyon szeretem.
2010. dec. 6. 17:35
6/12 anonim válasza:
Szeretem a karacsonyt! Mar elottem leirtak, hogy miert.
18 f/karpatalja
2010. dec. 6. 17:45
7/12 anonim válasza:
Nekem a karácsony már évek óta semmit nem jelent, vallási téren kívül persze.
Viszont ilyenkor minden olyan szép,főleg ha hó borítja a tájat.A szünet meg csak dob az egészen..*-*
16/L
2010. dec. 6. 19:23
8/12 anonim válasza:
Nagyon szeretem...:)Azért mert együtt van a cslád és igazából mindenért ugy szeretem ahogy van...:)
2010. dec. 6. 20:29
9/12 anonim válasza:
Amikor kicsi voltam és minden rendben volt a családdal akkor imádtam, de most, hogy a családom apró darabokra hullott inkább otthon döglődök és facebookozok. :/ A karácsony számomra boldogabb a Petvilleben, mint élőben...
L/14
2010. dec. 6. 21:40
10/12 anonim válasza:
Nagyon szeretem a Karácsonyt :) Az egész hangulatot, a fahéj, a narancs, a szegfűszeg, a fenyőágak illatát... Ajándékot adni is szeretek azoknak, akiket szeretek. Ezért is kedvelem ezt az oldalt: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!