Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan tudtátok feldolgozni...

Ti hogyan tudtátok feldolgozni lelkileg mikor abba a korba èrtetek hogy a gyerekek elkezdtek magázni?

Figyelt kérdés

Mikor már nem sziával hanem csókolommal vagy jó napot kívánokkal kezdtek el köszönni. Ès ha vèletlen letegezett egy kisgyerek az anyukája rászólt hogy nem szia hanem csókolom.

Èn most 28 èvesen jutottam el ide. Pèldául ma is mentem hugommal meg anyukámmal az utcán, jött szembe egy gyerek aki max 4.5.-es lehetett, anyámnakoszönt csókolommal, tesómnak sziával nekem meg szintèn csènt csókolommal.

2019. dec. 20. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az mar tinedzserkent elofordult, ha cicis vagy, neni leszel.

Munkahely keresesnel rovid ideig razott meg.

De oszinten, igy a XXI. szazadban, 50 evesen az raz meg jobban, hogy gyerekek nemcsak letegeznek, hanem ugy viselkednek, hogy nem lennek pedagogus. Meg mikor no letemre ugy tegez vissza a boltos ficko, hogy magazva kerdeztem. Ez is nyomaszto tud lenni, miutan a magyar nyelvben nem veletlenul van ketfele formula.

2021. máj. 29. 22:30
 12/14 Metionin ***** válasza:
100%
Engem nem izgat, igazából nem nagyon találkozom gyerekekkel. Amúgy úgy vettem észre, hogy sok gyerek a magasságból indul ki, én nem vagyok túl magas és ezért automatikusan sziáznának csak a szülő rájuk szól, hogy magázni kell.
2021. máj. 30. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem 10 éves koromban csókolomozott le egy kb. 4 éves kislány - elég magas növésű voltam, s az anyukája rászólt, hogy ő is kislány, csak ő olyan nagy. :D Aztán 17 éves koromban kezdtek el magázódva a gyerekek.

Mivel tanár vagyok, számomra nincs semmi furcsa abban, ha magáznak. Ráadásul a mi családunkban még a távolabbi rokonokat is magáztuk. Ennek ellenére a napszaknak megfelelő köszönést jobban szeretem, mert semlegesebb. Viszont azt veszem észre, sok felsős gyerek is mondja, hogy "légy szíves", a "legyen szíves" helyett.

2021. máj. 30. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:
13 vagyok. 17 éves koromban kezdtek el magázva köszönni nekem a gyerekek. Most 37 éves vagyok.
2021. máj. 30. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!