A tetovált emberek szeretnek feltűnősködni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 16:55
11/15 Sunshinedoll válasza:
Igen, az ember azért költ több tízezret a tetoválására, hogy te utánuk fordulj az utcán :D
12/15 Metionin válasza:
Szerintem a nagy részüket egyáltalán nem izgatja, hogy megnézik-e a tetkóikat vagy nem. Maguknak csináltatják. Rajtam van tetkó, piercing, színes a hajam és a ruháim is van hogy furák de pl. az utcán vagy járművön nem is nagyon érzékelem magam körül az embereket, nemhogy azt nézzem hogy néznek-e meg büszkélkedjek vele :D
13/15 anonim válasza:
Nem, csak az elmaradt művészettörténelmi órákat pótolják így. Egy része meg olyan feledékeny, hogy amit nem szeretne elfelejteni, azt magára tetováltatja.
14/15 anonim válasza:
Tetovált vagyok és nem szeretek feltűnősködni ,egyik tetkom sincs látható helyen igy nem sokkolok senkit vele.Magamnak csináltattam őket nem azért hogy megbontránkoztassak bárkit is,kb nem érdekel ki mit szól hozzá.
15/15 anonim válasza:
Van tetkóm, s nem szeretek feltűnösködni, saját magam miatt tetováltattam valamit, ami az útkeresésem része. A piercinget meg valami puncira/péniszre tetováltatja, biztos az is feltűsködik :) ja, nem. Csak más lehet a szex úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!