Ugy szeretnek ennis olyan eletet mint sok celeb lany az instagramon ok hogy csinaljak ezt?
Inkább azon gondolkodj el, minek neked az. A munkaidődet tudod lazítani, azért jobb helyeken van rugalmas munkaidő, home office lehetőség vagy egyszerűen már a 8 óra is jó lenne. Én sosem voltam az a pénzzel motiválható fajta és elég jó üzleti érzékem van ahhoz, hogy a keveset is jól forgassam, ezért is döntöttem a részmunkaidő mellett. Nem kapok sokat, talán 170-et, cserébe a hétvégék szabadok és 2-kor itt sem vagyok. Nyugdíjam meg úgysem lesz.
A szépészeti beavatkozás majdhogynem fölösleges. Olyan, mint mikor egy foszló anyagot akarsz megvarrni, minél többet szerkesztgeted, bontod vissza és varrod fel újra, annál inkább szétmálik. Nincs az a beavatkozás, ami segítene a bőr kollagéntartalmának csökkenését drasztikusan visszafordítani, ami pedig van, az pedig fillérekbe kerül és egészséges életvitelnek hívják.
Utazni olcsón lehet, csak győzd szabadidővel. Én sem vagyok ám egy hú, de gazdag ember, de azért évente 1-2 kisebb út kuponokkal és akciós jegyekkel, időben fél évre előre foglalva belefér. De voltam már úgy is kinn, mint a cserediákok: aki fogadott, következő évben nálam szállt meg, mikor Magyarországra látogatott. Szóval sok lehetőség van, a legtöbb utamat 30 000 ft alatt megúsztam :)
Nem rontottál el szerintem semmit. Ember vagy, akinek a munkája akkor is ér valamit, ha nem adja el a lelkét szponzoroknak, nem kelleti magát agyonszerkesztett képekkel és nem marad örökké fiatal.
Nem rontottál el semmit, ők rontják önmagukat.
Azt ne felejtsd el, hogy Instagramon a legjobb képek vannak kiválogatva, tehát amiket látsz az nem egy random napon egy random pillanatban lekattintott kép, hanem ez a csúcs, amit megélt az adott lány. Szarrá vannak szerkesztve, egy csomó stressz meg idegeskedés, mire kikerül egy kép. Ugyanolyan érzelmeik vannak, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!