Mi a véleményetek a videoban szereplő lányról? Instagramon sokan követik, ruhákat reklámoz, meg sokminden mást.
Jól teszi!
Anno sokan lenézték és fikázták Herby-t, mert Youtube csatornája volt és pénzt kért a nézőktől. Onnantól kezdve, hogy idehaza is elérhető lett a pénzért videózás, hirtelen lett kismillió csatorna, persze kirakva a támogatás linkje.
Na ilyenre lehet mondani hogy a mai világban egy nőnek tőbb esélye van munkát találni mint egy férfinek.
Egy férfinek utoljára a spártai időkben volt.
Méghogy el vannak nyomva a nők.... Aha.
Bennem nagyon mű összhatást keltett, az arca is már inkább ijesztő, mint szép, nekem nem jön be. Alakjával nincs baj, pár pont amit tervezni akar azzal teszi magát még inkább ribanncá, de szíve joga.
Az meg, hogy kihasználja amit kihasznál, ahogy az előttem lévő is írta, szerintem a legtöbben hasonlóan tennénk a helyében.
Ugyanaz, ami itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
#8 LOL 🤣
testre jó, de a bőre a sok szolitól undorító narancs
a vonásai sem lennének csúnyák, de ez a béna smink, seprű szempilla miatt nagyon proli. összességében tipikus stílustalan tömeg r***banc. az előzőleg linkelt kérdés tuti, hogy róla szól mert erről a csajról ordít az OLCSÓSÁG :) de ha lenne pénze sem tudna magának stílust venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!