Mi a véleményetek a videoban szereplő lányról? Instagramon sokan követik, ruhákat reklámoz, meg sokminden mást.
Figyelt kérdés
2019. jan. 10. 14:13
11/18 anonim válasza:
Az ilyen nők megélhetési prostituáltak, semmi többek, egyszerű hulladék emberek. Elég gáz, hogy manapság az ilyeneknek már nem az út szélén kell pózolniuk, hanem a social mediában sok tízezer ember előtt. És még influencernek nevezik magukat, hát poénnak talán elmegy :D De a legszomorúbb, hogy el is hiszik magukról a dolgokat, pedig mindenki csak egy darab húsként kezeli őket.
13/18 anonim válasza:
Jaj istenem, utolsó előtti, te biztosan nem használnád ki a lehetőséget... Hagyjuk már, nem kell álszentnek lenni.
14/18 anonim válasza:
Lehet, hogy kihasználnám, de nem vagyok 10/10-es testű rib.anc, aki mindent ingyen kap az életben, úgyhogy inkább maradok annál a forgatókönyvnél, hogy online fikázom őket.
15/18 anonim válasza:
Ez alapján a video alapján annó nagyon nem volt szimpatikus a Viki. Elsőre én is azt gondoltam, amit itt többen is leírtak.
Kb fél éve követem instán és teljesen más véleményem lett róla.
Mostmár egy nagyon kedves lánynak tartom, ebben a videóban még nagyon “kezdő” volt. Azóta kevésbé affektál, nem ilyen kényes, mint itt.
Nem mű nő amúgy. Mindene eredeti (kivéve a pillát). A bőre alapból ilyen kreol.
És amúgy jól csinálja, amit csinál. Ez mellett van munkahelye, ugyan úgy dolgozik, mint mindenki más.
Nekem szimpatikus lány (és mondom nem ezen videó alapján).
17/18 A kérdező kommentje:
Van itt róla másik kérdés is...
Szerintem nagyon ciki a csaj, és gázos amit csinál. A leírás alapján bunkó is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
2019. jan. 21. 12:36
18/18 anonim válasza:
Mivel a figyelt kérdések közül mindig kikerül, ezért ide írok, hogy ezt reméljük nem találja meg. Betegesen töröltet mindent xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!