A tetovált emberek szeretnek feltűnősködni?
Biztos vannak, akik e célból tetováltatnak.
De inkább ezzel feltűnősködjenek az emberek, mint az intelligencia hiányukkal, ahogyan az első két hozzászóló is tette.
Nem, nincs tetoválásom..
Nem mindenki. Persze akik random kínai/japán szavakat varratnak magukra azok általában igen. De például pár nagydarab roma momoa tetoválásokkal akarja megtéveszteni a többieket, hogy ő egy dél amerikai őslakos csak mi összetévesztjük őt az itt lakó romákkal, ő neki ennek a tudatása a cél, meg persze dominanciája megmutatása.
Amúgy én is szeretnék de tudom hogy olyan idióta vagyok hogy megbánnám, így nem csináltatok.
"5 darab tetoválásom van. Egyik sem látszik mikor inget és hosszú nadrágot hordok. Szóval mint az élet oly sok területén itt sem lehet általánosítani."
"Egyik sem látszik mikor inget és hosszú nadrágot hordok."
Ez lényegtelen. Szeretsz feltűnősködni vagy nem?
De inkább ezzel feltűnősködjenek az emberek, mint az intelligencia hiányukkal, ahogyan az első két hozzászóló is tette. - lol savage 👍
A két dolog nem feltétlenül függ össze. Biztos van olyan, aki azért csináltat. Az enyéim észre sem vehetők, nem is szeretnék feltűnni, így nem értem, mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!