Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik egész nap a mobiljukat...

Akik egész nap a mobiljukat nyomkodják, azok pontosan mit csinálnak?

Figyelt kérdés

Sajnos én már nagyon öreg vagyok, 36 éves, talán ezért nem tudom megérteni, hogy mi olyan nyomkodnivaló van, ami fontosabb, mint pl. odafigyelni a másik emberre egy randevún, vagy ebéd közben az ételre, stb.

Egész nap a kezükben az a vacak és nyomkodják, nem néznek se jobbra, se balra.

Azt hiszem, valami rejtélyes dologról van szó, amiből eddig valahogy kimaradtam.

Elárulná valaki, hogy mi az? Tényleg nem értem, sajnos így 30 felett az emberek már fogyatékosak, de ha szépen lassan írtok, akkor talán eljut az agyamig!

2019. dec. 16. 13:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%

16-os vagyok, és csak a kérdezőt idéztem mint látszik, idézőjelbe is raktam :)

A mondandóm lényege az volt hogy sok időt megspórolok a nettel miközben buszozok, amúgy a facebook valamiért nem köt le.

Kedves Kérdező!

Megkönnyíti az életünket a internet, már nehéz elkerülni, és nem is biztos hogy jól tesszük, pláne hogy már van olnile ügyintézés, online bank. Az ingyenes üzenetküldő alkalmazásokról nem is beszélve. Egyes facebook csoportok se rosszak bár én egyben sem vagyok benne mert nem is használom. Tehát vannak idegesítő dolgok mint a nonstop telefonnyomogatás. Egy tökéletes világban tekintettel lennénk a másikra, de ez soha nem fog bekövetkezni. A fejlődést pedig nem lehet meg állítani.

2019. dec. 16. 21:57
 22/23 anonim ***** válasza:
78%
Én a legtöbbet chatelek a barátaimmal, videókat nézek, híreket, cikkeket, creepy pastákat olvasok, zenét hallgatok.
2019. dec. 17. 05:51
 23/23 anonim ***** válasza:
34%
Egyrészt ez egy menekülés...Mint ahogy vannak, akik alkoholba vagy drogokba menekülnek a világ elől. Másrészt egy "pótcselekvés" az ingerszegénység ellen. Az aktuális tevékenységek nem kötik le őket. Azonban ha mondjuk egy randi közben nyomogatja a telefont, az nem jó jel. Az nem egy jó kapcsolat kezdete. Ha érdekelné a másik, figyelne rá.
2019. dec. 17. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!