Van itt olyan aki egész életében kocka életmódot folytatott és nem unta meg?
25/F, imádom a játékokat.
Nem érdekelnek a bulik, megvan a szűk baráti köröm, akikkel néha eljárok valahova, ha úgy alakul.
Emellett edzeni járok heti 3 alkalommal, és főállásban dolgozom. Az, hogy ezek mellett mi a hobbim, az én dolgom, és semmivel sem érzem magam sem többnek, sem kevesebbnek a másiknál.
Milyen játékokat szeretsz? Én rpg kedvelő vagyok
Régebben iszogattam meg jártam időnként kocsmába csak kialakult nálam egy súlyos betegség és kerülnöm kell az alkoholt és koffeint.Régen súlyzós edzést végeztem kardióval ötvözve,étrendem is megvolt meg minden de most annak is lőttek.
Több mind 20 eve játszóm, es nem szándékozom abbahagyni.
Kirándulni meg akkor se szerettem mikor még számítógépek se voltak joforman otthoni használatban.
Es a kocka sztereotípiák sem érvényesek.
Én sem értem miért jó valahol össze vissza kóvályogni.
Most az osztályból mindenki elment Erdélybe a hétre de én kihúzattam magam és nem mentem,nem látom benne a szépséget.
'életmódot folytaTOTT' [kiemelés tőlem]
Mivel a 'folytatott' múlt időben van, aki ezt tette, nem megúnta, hanem meghalt.
1-es vagyok:
LoL, Don't Starve (together), Witcher, GTA-k, "mindenevő" vagyok. A sportjátékokat (FIFA, Forma1) nem szeretem. Sem a horror játékokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!