A kockák, akik egész életükben csak a hülye számítógépes és telefonos játékokat játszák, miért beszélnek olyan irgalmatlan hangosan. Miért ordibálnak, ha elég lenne sima hangerő is?
Tegnap is hallom az utcán, amint egy szemüveges kocka gyerek beszél valami játékról, de zeng az utca. De nem csak ez az egy ilyen, a többi is.
Miért????
Legfeljebb, akik tényleg gyerekek, kamaszok, azoknak a nagy része a tömegközlekedési eszközökön is indokolatlanul üvöltve beszél. Még nem tudtam megfejteni miért, talán, mert hozzá vannak szokva, hogy az iskolai szünetekben túl kell egymást ordítani. A kicsit idősebb, "igazi" kockák sokkal inkább visszahúzódóak, nem szeretik ilyenekkel magukra vonni a figyelmet, tehát halkan beszélnek.
20/l, kocka
Hát én kisegér módban motyogok és nehezen beszélek hangosan. Legalább is néha próbálom hangosabban de munkában alig hallanak. De most itthon most egy skyrim vagdalodzás vagy witcher modolás közben vagy egy komolyabb stratégiai játék(civilizatonV) érdekes ritkán hangoskodom. De gamerbárban ha mondjuk asztali játékot tolunk mondjuk DnD kiehészitő dlc-t ott hangos vagyok :D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!