Virtuális hangerő?
Figyelt kérdés
Hello!
Már egy ideje ügyködöm zenekészítéssel és most úgy érzem,hogy itt az ideje befektetnem egy fülesre, AKG K72őt néztem ki. Felmerült a gondoltad,hogy a fejhallgatón nincs fizikális hangerőszabályzó, a klaviatúrán csináltam gyorsbillentyűket így ott tudnám könnyedén állítani a hangerőt, vajon ez rontana valamit az amúgy sem túl profi hangminőségen, mivel nincs külső hangkártyám, csak háromfél jackről nyomatom.
Elgondolkodtam ezen, aki esetleg jobban ért hozzá és volna valami meglátása, azt szívesen elolvasnám.
2019. febr. 1. 20:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!