Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok az emberek, akik irtó...

Azok az emberek, akik irtó hangosan bömböltetik a zenét, nem süketülnek meg?

Figyelt kérdés

A kollégiumban ahol lakok, azért viszonylag elég vastag falak vannak, és mégis. A szomszéd srác olyan cigányhangerővel bömbölteti a rap meg egyéb zenéket, mintha mellettem lenne egy hatalmas hangszóró, és úgy hallgatnám.

Nem zavarja az ilyenek fülőt az, ha iszonyat hangosan bömböl a füle mellett a zene? Tényleg nem károsodik ettől a hallásuk?

Mégis mire jó ez, hogy az egész kollégiumnak (vagy ha lakásban van akkor az egész lépcsőháznak) hallania kell, hogy épp mikor mit hallgat? Mire jó ez az ilyen embereknek? Miért lesz nekik ettől jobb? Miért rosszabb nekik, ha normális hangerőn hallgatnék a cuccot?

2015. febr. 15. 20:34
 1/3 A kérdező kommentje:
*fülét
2015. febr. 15. 20:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Magamutogatás, vagy lehet, hogy vannak, akik a többiek zaját akarják így elnyomni.

Én buszon nem szoktam érteni, hogy bírják a fülhallgatót olyan hangerővel, ahogy. A múltkor rajtam is volt füles, normál hangerővel hallgattam a zenét, de mögöttem két üléssel, olyan hangosra vette valaki a fülhallgatón a zenét, hogy szinte a sajátomat nem hallottam tőle. Szerintem már tuti félig megsüketült, és azért kell ez.

2015. febr. 15. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
de megsüketül, vagy ami még rosszabb, állandó fülzúgása lesz, ami idegileg tönkreteszi.
2015. febr. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!