Hogyan lehet a lusta, egész nap otthon ülő típusú embereket kimozdítani, akiket semmi nem érdekel?
Húzd ki az internetet :D
De nem feltétlen lusták, lehet h azér ülnek egésznap a gép elött, mert ott boldogak, az élet más területein meg nem(pl suli,sport,társasági élet). A játékban sikerélményük van.
Próbálj velük beszélni! Nem jó ha ilyenek :/
hát megváltoztatni őket nem nagyon fogod tudni..
én a helyedben szereznék más barátokat is, akikkel simán ki lehet menni, de azért meghagynám a régieknek is a lehetőséget, hogy akár ők is becsatlakozzanak ha úgy van kedvük.
Pedig én is azt mondom, hogy az egyetlen megoldás, ha keresel legalább egy valakit, akivel kimozdulhatsz.
Ennek az egynek aztán lehetnek olyan barátai, ismerősei, akikkel olyan csapatot alkothatsz, akikkel te is jól érzed magad.
Nem hiszem el, hogy probléma a mai világban ismeretségeket kötni, én naponta tudnék új emberek tucatját összeszedni és biztos találnék köztük olyanokat, akik hasonlóan gondolkoznak az életről mind én.
Persze ebben neked is nagy segítség lenne a net, ... aztán a továbbiakat már a kedved szerint alakítod.
Biztos van Facebookod neked is, írd ki, hogy ilyen, vagy olyan programra keresel társulni vágyókat, biztos lesz jelentkező! ... vagy keress célirányosan a Facen csoportokat, akik olyan fiatalokból állnak, akik hasonló gondokkal küzdenek.
Esetleg te alapíts ilyen jellegű csoportot, valami frappáns címmel.
De ez csak a Facebook, millió más lehetőség van, ha valaki ilyen fiatal.
Kedves kérdező, merre laksz? Ha városban, csak találsz valami beülős helyet, nem?
Esetleg osztálytársaid, munkatársaid nem mennének el veled valahová? Esetleg tényleg próbálj elhívni egy jobb fej osztálytársat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!