Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Anyám nagyon hangosan beszél...

Anyám nagyon hangosan beszél a telefonon és ki is hangosítja. Az egész házban hallani. Hogyan szoktassan rá, hogy rendesen telefonáljon?

Figyelt kérdés
kihangosítva, szinte kiabálva beszél a telefonba, olyan éles hangon, az egész házban csukott ajtónál is hallani. Tévézni sem elhet mellette, mert akkor is van egy háttérzaj. 52 éves.
2019. dec. 12. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Anyukádat akarod nevelni?

Egyszer megjegyzed neki, hogy nagyon zavaró amit csinál, és ha nem hajlandó másként beszélni, vagy nem beszélsz vele többet. Egyébként azért csinálja így, mert vagy erősen hallássérült, vagy süket, vagy pedig az egész ház tudomására akarja hozni a pletyót, amit belőled kiszed, azaz rejtetten, de alaposan megaláz téged.

2019. dec. 12. 11:58
 2/9 A kérdező kommentje:
nem nem nem. ne makarom nevelni, csak nagyon önző és ő úgy beszél, ahogy akar, de ha nekem hangos a tv, akkor már felordít, hogy halkítsam le. Ha meg én szólok neki, akkor meg mondja, hogy nem kell hallgatni. És bedühödik, azt mondja ,hogy jólvan, ne aggódj, nem kell már sokáig hallgatnod! (és még rengeteg célzás, arra ,hogy meg fog halni) semmi betegsége nincs nyugi. De tényleg hangos! akkora hangerővel beszél, hogy az tűrhetetlen. A telefon is max hangerőn van. Teljesen másról beszélgetnek, nem rólam.
2019. dec. 12. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj el vele egy hallásvizsgálatra.
2019. dec. 12. 12:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Két dolog lehetséges. 1/ süket, nagyot hall, 2/ mivel messze van a telefonáló partner, ezért úgy gondolja, hogy hangosan kell beszélnie, hogy a másik meghallja.
2019. dec. 12. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd! Én is szinte minden reggel erre ébredek. Mondd neki, hogy ne hangosítsa ki, mert eleve ő is hangosan hallja, amit neki mondanak, így automatikusan ő is hangosan beszél. Ez reflexszerű. Ha nincs baj a hallásával, akkor én sem értem, minek kihangosítani a telefont.
2019. dec. 12. 12:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát ezaz. hajnali 5 kor nekiáll mosogatni, persze úgy csörömpöl minden, hogy azt hiszem omlik a ház, előtte meg telefonál.
2019. dec. 12. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Szólj neki, hogy hangosan beszél és eléggé zavaró.

Javasold neki, hogy, ha nem akarja tartani a mobilt, használjon fülhallgatót (én is úgy sétáltatok kutyát, ha pont közben hív fel engem valaki).

Utána valahűnyszor elkezd hangosan beszélni, menj oda és emlékeztesd finoman, amire kérted.

Idő után belérögzül.

2019. dec. 12. 16:43
 8/9 anonim válasza:
Az en anyukam is ilyem😂pedig 43 eves.nem tudsz vele mit kezdeni
2019. dec. 14. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet szereti, ha odafigyelnek rá. Csak egy tipp. Párszor én is találkoztam ezzel a dologgal és nagyon idegesítő.

Egyszer vonattal utaztam és egy srác a vonaton kihangositott telefonnal beszelt, és szó szerint üvöltött. Megtudtam a heti programját.

2020. jan. 16. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!