A lányom 4 éves és egész éjjel beszél álmában van olyan amikor rendesen érthetően. Olvastam neten hogy lehet vmi betegség is, szerintetek ez baj lehet?
1-es, a "ritkán pár szót" anyukára vonatkozik, az "egész éjjel" a gyerekre.
Kérdező, szerintem kérdezz gyerekorvost.
Az én férjem is beszél álmában, igaz nem állandóan, de rendszeresen, mármint minden éjszaka hallom de csak 1-2 szót, aztán nincs több (vagy én nem hallom mert elalszom..) Neki semmi baja.
Jaaa én is szoktam csak én ritkán.
A lányom gyakran.
Legutóbbi éjszakai pofázásom:
Párom eskü alatt vallja, hogy éjjel elkeztem rázni, majd hisztérikusan kijelentettem: hát nem érted, hogy a nyuszikat el kell vinnünk állatorvoshoz?!"
Fun fact: nincsenek nyulaink, és nem is voltak.
Gyerekem csak akkor beszél álmában ha lázas, én meg akkor, ha sulyosabb stressz terhel.
Ebből kiindulva en nem tartom egy pozitiv dolognak, annyi biztos.
Talán az agy valamit kompenzálna hogy aktivizálja a beszédközpontot alvás alatt
29 eves vagyok, kesz szonoklatokat tartok almomban a ferjemnek. 😂
Kutyabajom egeszsegileg es mentalisan, max a pollenallergiamat tudom felhozni de nem hiszem relevans
Alvászavarok egyik esete
Ket hetig vezesd a gyermek alvasi időpontjait(mikor ébred mikor alszik el)szed e gyogyszereket, iszik e cukrosakat, mikor tornázik stb
Ezek támontok az orvosnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!