Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi abban a jó, ha az ember...

Mi abban a jó, ha az ember kivarratja az egész testét? Egyáltalán, van e valami jelentősége vagy jelentése?

Figyelt kérdés
2019. dec. 15. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Divat
2019. dec. 15. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Mi abban a jó, mi abban a jó.. Ízlésen vitatkozni felesleges. Neked nem tetszik, úgysem fogod megérteni.
2019. dec. 15. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Eleterzes, stilus, divat. Sokaknak nem okoz gondot egy eleten at hordani bizonyos gondolatokat. Van aki meg nem magan akarja ezeket viselni. Mindenfele stilusu, hitvallasu ember varrat es nem. Nyilvan kell az is hozza, hogy ez tetszen. Svajcban meg a jomodu mamikaknak is vab tetkoja... lehet azt mondani egy karora, ekszer viselesere is hogy divat, ez igaz. De az BAJ?
2019. dec. 15. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Van. A többi ember számára első látásra egyértelmű, hogy az illetőnek esze semmi. Nem kell tippelgetni, rájönni, rögtön látszik.
2019. dec. 15. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Jaj 4-es , ezzel a gagyi szoveggel neked tobb eszed van? Ne legyel mar hulye :D
2019. dec. 15. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak pár tetkom van és csak azért nincs több mert nincs rá pénzem.Az első tetkommal vártam 36évet aztán fél év leforgása alatt lett 4.Nekem mindegyiknek jelentése van imádom őket,mindig ott vannak ,egy csomó ötletem van még mit szeretnék remélem majd összejön.Az hogy ki mit gondol nem igazán érdekel az én testem,mondjuk az én tetkoim nem olyan helyen vannak hogy mindenki lássa.
2019. dec. 16. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Pont tegnap kérdeztem meg egy távolabbi ismerősömet a tetkói történetéről, ő ugyanis minden négyzetcentin tele van varrva, ami kilátszik a rövidujjú, rövidnadrág kombó alól. Két óra alatt jutottunk el a harmadik tetoválásának történetéig, mert olyan mély dolgok jöttek fel, ahogy mesélt, hogy mindig elkalandoztunk és végül baromi pozitívan zártam az egészet, mert nem gondoltam volna, hogy ez a felszín egy ennyire értékes és érzelmes embert rejt. Szerintem ez a téma lesz az, amitől a távoli ismerős már nem csak ismerős, hanem szép lassan jó barát lesz, hiszen kiderült, hogy én ugyan nem vagyok tele varrva, de rengeteg a közös bennünk.
2019. dec. 16. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!