Inkább élnél egyedül egész életedben, vagy hoznál létre emberi kapcsolatokat, viszont úgyis elveszítenél mindenkit?
Igazából azt kellene mindenkinek tudomásul vennie, hogy minden múlandó. Én is ti is, ez a gép is, amin írok. Aminek kezdete van, annak vége is van. Tehát azért nem hagyni kapcsolatokat kialakulni, mert úgyis vége lesz, az kb olyan, mintha azért nem ennék, mert hiába lakom jól, úgyis megéhezek utána.
Inkább a saját autonómiádat teremtsd meg, tehát az, amikor a te hangulatod, önképed nem függ mások véleményétől, hozzádállásától. Ha nem adod ki a kezedből az önbecsülésed kulcsát, azaz elvárások nélkül mész bele kapcsolatokba, tehát sem másoktól, sem magadtól nem vársz el semmit, akkor bátran élj. Csak élj, ne kattogj, ne agyalj.
Irigylem azokat, akiknek az a bajuk, hogy elveszítenek mindenkit. Nekem sosem volt kit elveszítenem.
Biztos rossz, de legalább egy ideig jó valakivel lenni. Irigylésre méltó.
2es vagyok
"Mert a szeretet, az emberi kapcsolatok fájdalommal jár."
Csak irreális mértékű kötődés és függő alárendelődés esetén jár fájdalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!