Egy 166-8 cm-es lány túl magas?
Figyelt kérdés
Nagyon magasnak érzem magam és eléggé kellemetlen, hogy mindig megszólnak, hogy jó nagyra nőttem meg hogy lassan akkora vagyok, mint apám.
63 kg vagyok mellé.
A többség szerint nagyon csinos vagyok, de én túl nagynak tartom magam.
Szerintetek mi az ideális?
Kort es nemet írjatok
2019. dec. 14. 12:56
21/22 anonim válasza:
Én lány vagyok 11,5 éves ha pontosan szeretnéd tudni és te nem vagy magas nem azért de engem mar most megszolnak mert en 168 cm magas vagyok és mindig csodálkoznak ha kiderül a korom😅😁 de én szeretek magas lenni es egy 10-15 cm akár még nőhetek is úgyhogy mags vagyok de nem cserélnék😄😊
22/22 anonim válasza:
Tényleg jó nagyra nőttél! Már ami a kilóid számát illeti! De erről csak te tehetsz.
A magasságod nem kimagasló, sőt, átlagos, illetve inkább attól alacsonyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!