Komolyan ennyire nem lehet elfogadni ha egy lány magas?
Számomra egy pozitív dolog lenne. Ritkán látok 180+ magas lányt.
23F
Tudod a FÉRFIAK, megőrülnek a magas, hosszú lábú, elegáns nőkért.
FÉRFIAK a kulcsszó, FÉRFIAK között mozogj, és rájössz, hogy mekkora kincs van a birtokodban.
A törpe, ecsethajú tini majmokkal ne foglalkozz, a nyomorult 160 centijükkel csak sipítozzanak.
Én is 180 feletti nő vagyok. Sok bántást és csúfolást kapok felnőttként, felnőttektől is.
Az emberek ilyenek sajnos (tisztelet a kivételnek). Ne foglalkozz az ilyenekkel. Egyrészt nem tehetsz a magasságodról, másrészt szerintem kifejezetten csinosak a magas nők. Öreg korodban sem leszel alacsony, ez is pozitívum szerintem.
Én imádom, hogy pl kisszék nélkül be tudom csukni otthon az ablakot. Vagy munkahelyen anélkül elérem a cuccaim, hogy felállnék. Sokszor jól jön a magasság szerintem. Próbáld a pozitívumokat keresni és leszarni a debil embereket.
Küldő: Szánalmas69
Címzett: Ismeretlen válaszoló
Időpont: ma 18:38
Előzmény: A kérdésre írt válasz: Komolyan ennyire nem lehet elfogadni ha egy lány magas?
"Én meg nagyon alacsony vagyok (152 cm, 15 éves lány létemre), nekem meg ezért szoktak beszólogatni. Bármit megadnék, ha legalább a 160at sikerülne egyszer elérnem 😞."
Az üzenet: Amilyen kis törpe vagy a pofád biztos egy magasságban van a f**zommal. Legalább sz**áskor nem kell lehajolnod.
Kedves (vélhetőleg) #4! Elárulnád, hogy mi volt a baj a kommentemmel? Nem emlékszem, hogy akár téged, akár bárki mást sértegettem volna, ellenben a te szavaid - bevallom - nem estek valami jól, habár mások véleménye (főként idegeneké) egyáltalán nem izgat. Ezúton is kérlek, hogy amennyiben még visszanézel ehhez a kérdéshez, válaszolj nekem egy apró kérdésre: mivel érdemeltem ki ezt az üzenetet? Előre is köszönöm a válaszod, a kerdezőtől pedig bocsánat, amiért nem a kérdésre válaszoltam.
4. vagyok. Nem én írtam a privátokat!
Nekem is írt, be is másoltam ide őket, de törölték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!