Szerintetek szép ha egy lány magas? És mennyi a max magasság ami szép?
És tényleg 😜 Jakabos Zsuzsa tényleg szép
De amugy szerintem ez attól függ, hány kiló vagy. Én például már a 173 cm-emtől is kivagyok akadva ( majdnem legmagasabb lány vok az osztályban), de azért mert emellett nagyon vékony vagyok sajna...de ha arányos vagy akkor az nagyon szép tud lenni
Szerintem relatív kinek mi a szép.
A magasság nem egyenlő a szépséggel.
Szerintem az emberek zöme úgy van a magassággal:
Pasi: Legyen alacsonyabb nálam a nő, hogy karjaiba tarthassa s melkasához ölelje a "kis lányt".
Nő: Magas pasik védelmező érzetet adják számukra.
Én pl imádom, hogy mellkasáig érek s átkarol hatalmas kezeivel, megnyugtat s szeretem. 😄
+felvehetem mellette a magassarkúimat
25/N
há-persze'..bejön..szabályos hiánycikk a magas lány
194cm/F
Egy magas lány lehet szép, de azt tapasztaltam, hogy a magas nők a náluk alacsonyabb férfit nem hogy férfi, de még emberszemba sem veszik. Én ezért a 175 centimmel nem igazán kedvelem őket.
28F
Szerintem ha egy lány 190 felett van az már nem annyira jó . Egyszer láttam egy nálam magasabb lányt , kb 1.95 lehetett és vékony volt . Hiába volt szép , azért az már sok .
22F 1.92
Nálam nincs max határ, a magas lányokra bukom.
196
27 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!