Túl magas vagyok az átlagosnál ennyi idősen, ugye?
177cm az átlag felnőtt magasság európában, szóval igen.
17 évesen már nem valószínű, hogy tovább nősz, de talán még 2-3 cm leheséges... azaz magas vagy...
Én 20 vagyok, közel már a 21 egy... 175 cm vagyok, de 15 éves koromban is 172 voltam már, sőt lehet hogy ugyanennyi, csak akkor félremértek.
Lényeg, hogy én sem és a környezetemben kb. senki nem nőtt 15 éves kora után, maximum 1-2 centit, dacára annak hogy az iskolában azt tanítják, hogy a fiúk 21-24 éves korukig nőnek.
Pedig én is és az ismerőseim nagyrésze is egészséges életet él/élt.
Vagyis igen, az átlagnál magasabb vagy, de a korodhoz képest nem vagy annyira magas és valszeg már nem is nagyon fogsz nőni...
Azok a felnőttek akik 190, 195 vagy akár még mqgasabbak, azok is többnyire már 14-15 éves korukban akkorák voltak.
Persze néha akadnak kivételek és előfordúlhat, hogy valaki még a pubertárs kor eleji, szokásos nagymennyiségő növekedés után is hirtelen megnyúlik 10 centivel, de ez szerintem nagyon ritka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!