Amúgy teljesen értelmetlen a kérdés. Mert ha szép akkor szép, ha csúnya akkor meg csúnya akár magas akár alacsony.
2019. jan. 2. 09:14
12/20 anonim válasza:
Szerintem a szépség egyáltalán nem a magasságon múlik 😃 egy 166 magas pasi is láthatja, hogy 186 centis magasságoddal te szép vagy-e.
Én 188 vagyok, szóval még össze is illünk simán 🙂
26f
2019. jan. 2. 16:43
13/20 anonim válasza:
Nem.
Nem nőies, nem lehet vonzódni hozzá.
2019. jan. 2. 16:57
14/20 anonim válasza:
Én 18 vagyok és 185cm, sok hátrányom van ebből fakadóan, párkeresés szempontjából is, de már megszerettem a magasságom, mert különleges, nem mindenki lehet ilyen magas:) Mindenkinek mást jelent a szép, de én sajnos úgy vettem észre hogy a magas pasiknál nem lesz akkora előny ha magas a lány is, mert nekik igazából mindegy hogy mennyivel alacsonyabb náluk a lány. (Kehet van kivétel) Szerintem szép ha magas valaki, bár nem volt még egy olyan barátnőm sem, aki kb akkora volt mint én és együtt érzett volna velem😃
2019. jan. 2. 19:12
15/20 anonim válasza:
#14 semmilyen hatranyt nem jelent a magasságod
2019. jan. 2. 19:18
16/20 anonim válasza:
hidd el nekem, hogy 194 magas fiúként nálam 180 a belépő szint..
nem fogok senkihez hajlongani, ennyi..
különben a kérdezőnek meg neked is akartam írni a tutti befutó gyk véleményt, miszerint "jó vagy így, maradj ilyen" lol
2019. jan. 2. 19:20
17/20 anonim válasza:
Volt 156 és 193 centis barátnőm is. Ha jól érezzük magunkat egymás társaságában, akkor ő a legszebb.
2019. jan. 2. 19:24
18/20 anonim válasza:
Szerintem sem köthető felső magassághatárhoz a női szépség. Számomra az arányosság és a kisugárzás a döntő, vagyis lehet szép egy lány 160 cm és 200 cm magasságúként is. nagyon egyénfüggő, hogy kinek mi a szép, nekem speciel kifejezetten bejönnek a magas lányok (180+ cm).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!