Számotokra ijesztő egy magas lány? Lehet ugyanolyan nőies mint egy alacsonyabb társa?
Persze!
A ruhakban pl nagyon jol neznek ki a magas lanyok es nem veletlenul a kriterium a modelleknel a magassak, mert elvileg a magas vekony lanyokon allnak a legjobban a ruhak.
Őszintén kíváncsi lettem rád :D
Soha nem láttam még magas csajt :) nagyon kíváncsívá tettél, biztos szexi.
Ez is minden fiúnak a saját ízlése. Akinek te bejössz, annak az alacsonyak az ijesztőek. Akinek az alacsonyak jönnek be, annak a magasak az ijesztőek.
Emiatt ne legyen egy másodpercig sem rossz érzésed, hogy magasabb vagy az átlag lányoknál. Sőt, az 181 még nem is olyan durva egyáltalán :) Ha úgy érznéd magad jól, ha pár kilót felszednél, akkor tedd azt. Maximum leadod, ha mégsem tetszik.
Egy 3 méteres már elég ijesztő.
F/188 cm
Szerinted? 194 magas férfiként mi lehet ijesztő benned? Még le is kell nézzelek :)
Mondjuk a magassarkútól mindig hánynom kell. Am csak leírtam, van párom nekem is.
Simán szerelembe tudok velük esni. ^_^
31/F/192cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!