Számotokra ijesztő egy magas lány? Lehet ugyanolyan nőies mint egy alacsonyabb társa?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti mit gondoltok amikor megláttok egy nagyon magas lányt? Én 19 éves vagyok, 181 centi. Úgy ahogy elfogadtam a magasságom mivel változtatni úgysem tudnék rajta. A lábam hosszabb mint a normál, és elég vékony vagyok (59kg) így még magasabbnak tűnök. Ma volt hogy megláttam egy cipőt, gyönyörű volt és le is árazva. Felpróbáltam és annyira nőiesnek és kecsesnek éreztem magam egy percig. Viszont volt 10 centi sarka, és amint láttam "mekkora lettem" rögtön levettem. Barátom velem egymagas (kB 2 centivel magasabb talán) így mellette amugy is feszengek, mindig kérem hogy húzza ki magát. Tudom hogy ez már nem természetes, csak annyira szeretném magam nem drabálisnak, hanem kecsesnek és nőiesnek érezni. Ti mit gondoltok? Számotokra lehet egy magas lány ugyanolyan nőies?2019. jan. 20. 22:38
11/15 anonim válasza:
Mivel a magas nők engem 174 centis férfit általában nem hogy férfi, de emberszámba sem szoktak venni, ezért a magas nők alapvetően számomra unszimpatikusak.
12/15 anonim válasza:
Szerintem az arányosság a fontos.
Láttam már kecses magas és alacsony lányt.
És láttam már magas tramplit és kis gombóc lányt is.
13/15 anonim válasza:
Vonzó, de nekem jobban tetszik, ha nem vékony, hanem 70-80 kg.
15/15 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és 180 cm. Az férfiak között nagyjából átlagosnak nevezhető szerintem. A női ismerőseim jellemzően mind alacsonyabbak voltak, de azért akadt mindig egy-kettő, aki velem közel egyforma magas volt. Szerintem jól néztek ki nagyon, abszolút nőiesek voltak, tetszettek. Sőt, a magasságukból kifolyólag még inkább megjegyeztem őket, általában jobban emlékszem rájuk, mint a többiekre. Mondjuk az is igaz, hogy járni viszont fura lett volna egy ilyen lánnyal, azt nem valószínű, hogy bevállaltam volna. De vannak simán 190 cm-es, vagy még ennél is magasabb srácok. Egy ilyen srácnak egy 180 cm-es lány szerintem tökéletes partner. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!