Egy 166-8 cm-es lány túl magas?
Nagyon magasnak érzem magam és eléggé kellemetlen, hogy mindig megszólnak, hogy jó nagyra nőttem meg hogy lassan akkora vagyok, mint apám.
63 kg vagyok mellé.
A többség szerint nagyon csinos vagyok, de én túl nagynak tartom magam.
Szerintetek mi az ideális?
Kort es nemet írjatok
Lassan akkora vagy mint apád? Tehát még tinédzser vagy. Ilyenkor sokan kapnak megjegyzést a magasságukra, mert sokan elég gyorsan nőnek, ami egyszerűen csak elég szembetűnő. Nem hiszem hogy rosszindulatból mondják.
Én 159 vagyok, alig tudok olyan nadrágot venni amit nem kell felhajtani, az üzletekben a pulóverek ujjai is rendszeresen túl hosszúak. Majd megszokod a magasságod (nem mintha lenne más választásod), ami teljesen normális.
Én 171 vagyok, de nem érzem magam kifejezetten magasnak.
28n
Ez nagyon viszonyítás kérdése. Aki alacsonyabb nálad 10+ centivel, annak túl magas leszel, aki forma-forma, annak normál, aki meg 10+ centivel magasabb, annak alacsony.
Az átlag magyar női magasságot tekintve nagyon messze vagy a túl magastól, inkább az átlagba tartozol.
Én 190 centi vagyok speciel, szóval az én mércémmel még kimondottan pici is vagy. :'D
18L
a csontjaim nagyon és nehezek, ami rajtam van az nem zsír, hanem épített izom, kivel rendszeresen edzek.
Tehát nem sírom el magam, ha tükörbe nézek.
Csak a magasságom zavar picit.
*mivel
A többieknek pedig köszönöm a válaszokat
De miért zavar?
Nem vered be a fejedet a buszon a kapaszkodókba vagy a lakásokban a csillárokba, alacsonyabb ajtófélfába.
Nincs olyan problémád, hogy nem férnek el a lábaid a tömegközlekedési eszköz ülőhelyeinél, egy kocsiban vagy egy iskolában lévő padban.
Nincs olyan problémád, hogy egy átlagos ágyról lelógsz, hogy kényelmetlenül érzed magad a szabvány méretű fotelokon, székeken, nem kell összekuporodnod a kádban.
Találsz magadra ruhákat, se a felsők ujja nem rövid csuklóban, se a nadrágok szára nem rövid bokában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!