Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy 166-8 cm-es lány túl magas?

Egy 166-8 cm-es lány túl magas?

Figyelt kérdés

Nagyon magasnak érzem magam és eléggé kellemetlen, hogy mindig megszólnak, hogy jó nagyra nőttem meg hogy lassan akkora vagyok, mint apám.

63 kg vagyok mellé.

A többség szerint nagyon csinos vagyok, de én túl nagynak tartom magam.

Szerintetek mi az ideális?

Kort es nemet írjatok

2019. dec. 14. 12:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Lassan akkora vagy mint apád? Tehát még tinédzser vagy. Ilyenkor sokan kapnak megjegyzést a magasságukra, mert sokan elég gyorsan nőnek, ami egyszerűen csak elég szembetűnő. Nem hiszem hogy rosszindulatból mondják.

Én 159 vagyok, alig tudok olyan nadrágot venni amit nem kell felhajtani, az üzletekben a pulóverek ujjai is rendszeresen túl hosszúak. Majd megszokod a magasságod (nem mintha lenne más választásod), ami teljesen normális.

2019. dec. 14. 14:50
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Te sehol nem vagy magas. 🤔 Bőven aranyos magasságod van.
2019. dec. 14. 14:53
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
Mi a rak ez a 166-8???
2019. dec. 14. 15:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
170 cm magas fiú vagyok. Az egyetem területén sétálgatva a lányok 80%-a magasabb nálam, főleg így télen, hogy még a 10 centis magassarkús csizmát is maguk alá vágják. Szóval ha a mai átlagmagasságokat nézem egyáltalán nem vagy magas.
2019. dec. 14. 15:30
 15/22 Sunshinedoll ***** válasza:
84%

Én 171 vagyok, de nem érzem magam kifejezetten magasnak.

28n

2019. dec. 14. 15:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon viszonyítás kérdése. Aki alacsonyabb nálad 10+ centivel, annak túl magas leszel, aki forma-forma, annak normál, aki meg 10+ centivel magasabb, annak alacsony.

Az átlag magyar női magasságot tekintve nagyon messze vagy a túl magastól, inkább az átlagba tartozol.

Én 190 centi vagyok speciel, szóval az én mércémmel még kimondottan pici is vagy. :'D

18L

2019. dec. 15. 03:31
 17/22 A kérdező kommentje:

a csontjaim nagyon és nehezek, ami rajtam van az nem zsír, hanem épített izom, kivel rendszeresen edzek.

Tehát nem sírom el magam, ha tükörbe nézek.

Csak a magasságom zavar picit.

2019. dec. 16. 13:41
 18/22 A kérdező kommentje:

*mivel

A többieknek pedig köszönöm a válaszokat

2019. dec. 16. 13:43
 19/22 anonim ***** válasza:

De miért zavar?

Nem vered be a fejedet a buszon a kapaszkodókba vagy a lakásokban a csillárokba, alacsonyabb ajtófélfába.

Nincs olyan problémád, hogy nem férnek el a lábaid a tömegközlekedési eszköz ülőhelyeinél, egy kocsiban vagy egy iskolában lévő padban.

Nincs olyan problémád, hogy egy átlagos ágyról lelógsz, hogy kényelmetlenül érzed magad a szabvány méretű fotelokon, székeken, nem kell összekuporodnod a kádban.

Találsz magadra ruhákat, se a felsők ujja nem rövid csuklóban, se a nadrágok szára nem rövid bokában.

2019. dec. 16. 21:50
 20/22 anonim válasza:
0%
Nem a magasságoddal van baj inkább a súlyoddal,kicsi túlsúlyos lehetsz. Én kevesebb vagyok mint te súlyra(54 kg) és hozzá 172cm. Ne a magasságoddal foglalkozz,inkább a súlyoddal.
2020. márc. 15. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!