Mitől lehet ez?
Ez àltalanositas.
Rengetegen kinozzàk a kutyàt, alàzzàk, rajtuk élik ki a frusztraciojukat, méltatlanul beszélnek hozzà, làncon tartjàk, orvoshoz nem viszik, dohànyfüstben él, kiteszik kidobjàk a kocsibol, vagy veletlen elhagyjàk, nem viszik ki idöben pisilni es lecseszik a kutyat ha az kinjaban(pedig nem akart szorongatta tartotta) màr bevizel, stb
Ismerek "cuki" nöt, feher cuki kutyàja volt, olyan vesebeteg volt a kutya, hogy összevérezte a padlot is (hím), orvoshoz el nem vitte, söt mehdorgalta a vér miatt hogy tiszta olyan töle a hàz, halàlàig el nem tudom képzelni min mehetett szegény keresztül. De müköröm meg hidrogen haj, meg bulik azok kellettek.
Masik nyugdijas neni minden aldott nap folyamat lecseszi a kutyat mert ugat, amikor hazajön is ugy mondja neki menj arrebb hogy parancsolgatva szidva, ez nala a szeretet komolyan, mert amugy szereti a kutyat csak epp nem latszik.
Az a reteg aki megbecsüli es ert is hozzà, ritka, de az életèt nem adnà erte ö sem, az is biztos.
Altatoorvos is panaszkodott hogy a gazdik rendszerint otthagyjàk a kutyàt egyedül meghalni mert magukra gondolnak csak hogy nem birjàk nézni, miközben szegény àllat folyamatosan az ajtot lesi es vàgyik a gazdira nagyon, egy kis szeretetre mielött elmegy.
En nem tudom pàrtolni az àllattartàst. Be is tiltanàm.
Mert az állatokat többre nézik mint az embereket, és nem csoda amilyen süsü emberek vannak én is többre nézem őket.
Sok ember egy forintot nem ér. És az állatt hűségesebb és több szív szorul bele mint sok emberbe. Ezért kezelik őket többre és családtagként mert ők nem hagynak el, nem árulnak el, mint az emberek akik csak érdekek.
Kevés érdek nélküli ember van aki képes akár minden szándék nélkül beszélgetni csak mert emberséges akar lenni, ilyen olyan ritka mint a fehér hollo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!