Téged zavarna ha megtudnàd ezt barátodról/ partneredről?
2. Variáns:
1. No/ ffi vagy, a baratodrol megtudod, hogy otthon szeret noi ruhaba oltozni.
2. No vagy es megtudod, hogy a partnered szeret noi ruhakba oltozni.
Hogy reagalnal? Zavarna teged? Miert?
Szerintem ez abszolut jo dolog, hogy szines a tarsadalom es mindenki mas tipusra bukik nem lesz senki jobb vagy rosszabb emiatt.
Egyebkent is ugy gondolom, hogy mindenkinek van egy "neki szant" parja aki teljes mertekben passzol hozza. Mondjuk az ilyen dolgokat egy parkapcsolatban illik az elejen tisztazni ami a kerdesben felvetodott.
Hát nekem nőként pasi kéne, így nem fogadnám el ha a párom ilyeneket csinálna. Bolondnak vagy b*zinak nézném.
Ha csak egy barát akkor elfogadnám mert nem érdekelne különösebben, de nem tartanám akkor se normálisnak
Régi kérdés, de gondoltam, megválaszolom.
Ha a barátom lenne, egyáltalán nem érdekelne.
Ha pedig a párom..szintúgy nem érdekelne. Rettentően szeretem, vele szeretném leélni az életemet, ilyen hülyeség, hogy női ruhákba öltözik, hidegen hagyna. Attól még saját maga lenne, akibe anno beleszerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!