Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy barátodról vagy a...

Ha egy barátodról vagy a párodról kiderülne, hogy ölt már embert ugyanúgy tudnál még tekinteni rá?

Figyelt kérdés

2018. febr. 25. 11:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

dehogy tudnék ezek után "ugyanúgy" tekinteni rá!!!!...

biztos minden megváltozna

2018. febr. 25. 11:27
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Én sajnos nem! 😦 Aki ilyet tesz az nem ember. Akàrmikor megtenné mégegyszer.
2018. febr. 25. 11:29
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ..

Ha önvédelem akkor nem gond.

De ha fontos az illető számunkra akkor én személy szerint mellette állnék legyen bármi is.

2018. febr. 25. 11:31
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék ugyanúgy tekinteni rá, de hogy hogyan tekintek rá, az attól függ, mi volt a szituáció. Önvédelem, autóbaleset? Vagy agresszió? Nem mindegy ez se. Nyilván ha az utóbbi, akkor akkor látna utoljára, mikor ezt megtudom.
2018. febr. 25. 11:32
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném miért tette. Önvédelem? Védte a kislányát? Eldurrant az agya? A válaszától függően pedig mérlegelnék.
2018. febr. 25. 11:34
 6/13 Heart of Darkness ***** válasza:
100%
Attól függ miért tette..
2018. febr. 25. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

Most akkor nem börtönbe lenne?

Nem tudnák rá ugyanúgy tekinteni csak ha meglátogatnám a börtönben, akkor lehet.

2018. febr. 25. 11:59
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem az önvédelmet alapból nem nevezik teljesen gyilkosságnak. Tehát ha nem akarja félreértetni magát, akkor lehetõleg nem így adja elõ, hogy “bevallom, öltem embert”, anélkül, hogy hozzátenné, hogy balesetbõl. Másképp 100%-ig félreérthetõ lenne, ha valaki gyilkosként beszélne magáról egy önvédelem, vagy baleset miatt.
2018. febr. 25. 12:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, miért tette, de ugyanúgy nem tudnék tekinteni rá, viszont nem mindegy az ok, nem mindegy, hogy önvédelemből tette, mert nem volt választása, vagy hirtelen felindulásból neki ment valakinek például.
2018. febr. 25. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért.

Ha bekattant akkor szakítanék vele azonnal, de ha le akarta valaki szúrni és ő védekezés közben megölte a támadót, pont leszarnám.

2018. febr. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!