Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fekete/félvér nők ugyanúgy...

A fekete/félvér nők ugyanúgy vonzódnak a fehérekhez, mint mi férfiak hozzájuk?

Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván egyéne válogatja, én pl kifejezetten a fehér nőkhöz vonzódok, persze ha egy ázsiai csaj közelében vagyok az is tetszhet de kevésbé mint a fehér, a néger csajoknál meg már csak a formák tetszenek. Nem nézem le a bőrszín miatt de minél sötétebb annál kevésbé szexi.
2017. máj. 8. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
30%
nem mert a fehéreknek kicsi a psöcse, no de akkor van amelyik igen van amelyik nem. "mint mi férfiak hozzájuk" nem minden fehér szereti a színeket én szeretem az összes színt csak ne legyen túlságosan kövér no meg agyilag és jellemileg legyen rendben
2017. máj. 8. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
ki vonzódik hozzajuk??
2017. máj. 31. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én pont azt veszem észre, hogy a fehér férgiak általában nem vonzódnak hozzánk. De azt veszem észre ,hogy az Európában nevelkedett másbőrszínű nők azért nyitnak a fehér férfiak felé,de nyílván mindenkinek más az ízlése. Én személy szerint a bőrszínnél fontosabbnak tartom a z egyéni vonzódást, tehát a teljes férfit nézem minden külső és belső tulajdonságaval, vagyis tudok vonzódni fehér férfihez is, de sok minden mástól is függ. De a saját kultúrájukban nevelkedettek többsége zárkózottabb a más bőrszínű férfiak felé, különösen az afrikai kúltúrakban,illetve az iszlám országokban nem elfogadott, így ők jóval kissebb valószínűséggel fognak fehér férfival kapcsolatot létesíteni, de hogy biológiailag mennyire vonzódnak hozzájuk, azt nem tudompontosan megmondani, valószínűleg van, aki kevésbé, van aki jobban, bár a neveltetés sokszor befolyásolja ezt is. Mindenesetre hatványozottan több fehér nő-fekete férfi párt ismerek Magyarországon belül és kívül is.

26/N (félig marokkói).

2017. júl. 23. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!