Mit tennél, ha az egyik legjobb barátodról kiderülne, hogy meleg?
Cserben hagyni egy barátot nem szép dolog.
Nem változna semmi.
23/F
Ugyanúgy maradnék a barátja, és hogyha ő mondta el, akkor ez elég nagy bátorságot vett igénybe a részéről.
Meg ha tényleg a barátodnak tartod, akkor maradj mellette és segítsd, szüksége lesz rá.
Nekem a legjobb haverom meleg. Ugyanúgy viselkedik mint más "normális" ember. Elején mikor kiderült furcsa volt a hejzet, de utánna rájöttem, hogy mielőtt kiderült volna akkor is a legjobb haverom volt és ha eddig is normális emberként viselkedett akkor utánna mért viselkedne másként?
Tarts ki mellette hisz tényleg szüksége lessz rá.
Kiderült.Továbbra is a legjobb barátom.És nagyon szerencsésnek érzem magam,hogy Ő-t a legjobb barátomnak tekinthetem,mert egy rendkívül értékes ember.
Nem mondom,hogy könnyű volt anno megemésztenem,de ma már csak azt nem értem,hogy anno miért voltam ezen kiakadva.
Ha értékes ember a számodra,akkor kit érdekel,hogy melyik fronton harcol a szerelem háborújában. :) Hűűűű,ezt de szépen írtam! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!