Mit tennél, ha az egyik legjobb barátodról kiderülne, hogy meleg?
Én is meglepődnek és csodálkoznék, egy jó ideig nem is tudnál lehet felfogni, de ennyiért nem fordulnék el tőle. Már régóta ismerem őket és nem fogom egy ilyen 'baromság' miatt eldobni a barátságunkat.
Neked pedig azt ajánlom, ne hagyd ott, főleg most ne. Ha friss a dolog, plusz még páran már le is koptak, most kell neki támogatás és segítség!
Persze hogy szarnék bele ;) Ez nem jelent semmit, persze jó hogy nem kell félteni tőle a kiszemelteket. Még pasizni is elkísérném :DD (persze rám tapadnának mert fényévekkel jobban nézek ki:DDD)
Komolyra fordítva a szót...ez semmin nem változtat, maradj mellette.
Most őszintén: attól, hogy ő a magánéletében, a négy fal magányában pasit dug, és nem csajt, attól ő mennyivel lesz rosszabb barát? Szerintem semennyivel. Sőt, mondok valamit: nem egyik pillanatról a másikra lett ő meleg. Eddig is az volt. Akkor hogy van az, hogy eddig jó barát volt, csak onnantól nem, hogy kiderült, hogy kikhez vonzódik?
Nem embert ölt, hogy másképp kéne ítélkezni róla, egyszerűen csak másabb a szerelmi élete, mint neked, vagy nekem. Aki ez alapján ítéli őt meg, az nem is barát, de nem is ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!