Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tennél, ha az egyik...

Mit tennél, ha az egyik legjobb barátodról kiderülne, hogy meleg?

Figyelt kérdés
jelenleg ebben a cipőben vagyok. a környezetemben mindenki azt mondja, hogy ne is álljak szóba vele többet. egy-két haverja is lekopott. szerintem ez szemét dolog 17/F

2016. júl. 28. 18:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is meglepődnek és csodálkoznék, egy jó ideig nem is tudnál lehet felfogni, de ennyiért nem fordulnék el tőle. Már régóta ismerem őket és nem fogom egy ilyen 'baromság' miatt eldobni a barátságunkat.

Neked pedig azt ajánlom, ne hagyd ott, főleg most ne. Ha friss a dolog, plusz még páran már le is koptak, most kell neki támogatás és segítség!

2016. júl. 28. 20:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
semmi gond nincs ezzel, attól független még lehetsz a haverja
2016. júl. 28. 21:29
 13/23 A kérdező kommentje:
hát, mondjuk ahogy a többiek reagáltak, nem lesz könnyű ezután, ha kitartok mellette. de nem akarok szemét lenni. meg egy igazi barátot eldobni, az is milyen. ráadásul neki még nehezebb lesz valószínű. már eleve az, hogy ilyen hülyeség miatt páran "otthagyták", elég sz.r érzés lehetett
2016. júl. 28. 21:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy szarnék bele ;) Ez nem jelent semmit, persze jó hogy nem kell félteni tőle a kiszemelteket. Még pasizni is elkísérném :DD (persze rám tapadnának mert fényévekkel jobban nézek ki:DDD)

Komolyra fordítva a szót...ez semmin nem változtat, maradj mellette.

2016. júl. 28. 22:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Azokkal a haverokkal kéne megszakítanod a kapcsolatot, akik azt mondták, hogy ne állj vele szóba! Az ilyen nem barát.
2016. júl. 30. 08:26
 16/23 anonim ***** válasza:
Semmi sem változna. Csak megtudnék róla még valamit, de ettől ugyanaz az ember maradna aki a barátom lett. Ugyanúgy a barátja maradnék.
2016. júl. 30. 09:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Semmit. Derült már ki. Meg olyan is volt, akiről eleve tudtuk, nem kellett kiderülnie. Bevettük a barátját is a társaságba.
2016. júl. 31. 20:50
 18/23 A kérdező kommentje:
köszi a támogatást. igazatok van. csak azt nem értem, miért nem így gondolkodik a legtöbb ember, mint ti
2016. júl. 31. 23:57
 19/23 anonim ***** válasza:

Most őszintén: attól, hogy ő a magánéletében, a négy fal magányában pasit dug, és nem csajt, attól ő mennyivel lesz rosszabb barát? Szerintem semennyivel. Sőt, mondok valamit: nem egyik pillanatról a másikra lett ő meleg. Eddig is az volt. Akkor hogy van az, hogy eddig jó barát volt, csak onnantól nem, hogy kiderült, hogy kikhez vonzódik?

Nem embert ölt, hogy másképp kéne ítélkezni róla, egyszerűen csak másabb a szerelmi élete, mint neked, vagy nekem. Aki ez alapján ítéli őt meg, az nem is barát, de nem is ember.

2016. aug. 14. 20:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyébként meg én soha nem tudnék azért megszakítani egy barátságot, hogy azzal másoknak tetszelegjek. Aki nem fogadja el, hogy kivel barátkozok, az nem a barátom. Ennyi.
2016. aug. 14. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!