Ha semmi energiám nincs az élethez akkor mit tegyek hogy legyen?
Figyelt kérdés
Élni sincs kedvem egyszerüen. Nincs hozzá kedvem, energiám.2019. nov. 23. 19:22
1/6 anonim válasza:
Fejtsd ki bővebben, hogy mi a baj.
Egyébként én is folyton fáradt vagyok, de nagyon büszke vagyok magamra, ha hasznos dolgokat teszek. :) Ahogy az egyetemi napjaim végigcsinálása is büszkeséggel tölt el - tudom, másnak ez nem nagy dolog, de nekem az.
Nekem mondjuk mentális betegség (borderline) miatt van ez. Az örökös idegeskedés, érzelmek fokozott megélése és aggodalom túl sok energiát elvesz tőlem.
2/6 anonim válasza:
En is így voltam addig, míg sem célom se senkim nem volt. Ilyenkor keresni kell célt, hobbyt barátot/barátnőt.
4/6 anonim válasza:
Válts életmódot.
Kezdetnek az önsajnálat helyett mozdulj meg.
6/6 anonim válasza:
Sport és egészséges étrend sokag segít ebben.
Kezdetnek eléb mondjuk kellemes úszkálás, és hogy elhagyod az édességet, cukrot, fehérlisztes termékeket, csökkented a zsírbevitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!