Miért érzem úgy, hogy nincs semmihez sem kedvem, energiám és motivációm?
Nincs már motivációm semmihez.Se az egyetemhez,se az edzéshez,se a tanuláshoz,se semmihez.Fáradtnak érzem magam egész nap,legszívesebben egész nap csak feküdnék.És nem megy semmi sem mostanában,csak kudarcok érnek mindenhol,hiába erőlködtem annyit.Fáradt vagyok egész nap,mert hozzászoktam hogy késő estig gépezek és éjjel 3 óra után kerülök ágyba.Reggel meg semmi kedvem felkelni.Ez azért van,mert nincs is miért lefeküdnöm és nincs miért felkelnem.Nem várom hogy elkezdődjön egy újabb nap.Utálom a jelenlegi életemet.Vissza akarom kapni a régit.
Mostanában egész nap azokat a zenéket hallgatom,amiket 2017-ben meg 2016-ban és azokat a filmeket is elkezdtem nézni,amiket ezekben az években néztem.Így próbálom visszaidézni.Mert akkor olyan jó volt minden.Akkor boldog voltam.De azóta megszűnt minden,ami olyan széppé tette azt az évet.
Én kb ugyanez, semmihez nincs kedvem, de dolgozni kell, tanulni kellene, ügyeket intézni kellene, erre szabadnapomon itthon alszom...
Mi változott az életedben 2016 óta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!