Mit szoktatok csinálni lefekvés előtt?
Figyelt kérdés
Van valami esti rutinotok,vagy mindig mást ,amihez épp kedvetek van?2019. nov. 19. 22:04
12/12 anonim válasza:
Éljen a 3 műszakos munkahely...
Ha nyitottam, és nagyon hulla vagyok, akkor délután amint hazaérek, lefürdök, fogat mosok, és egyből alszok is, általában másnap reggelig (vagy délutánig). Ha annyira nem vagyok fáradt, akkor hajat mosok úgy, hogy 1-2 óráig rajta hagyom a hajamon a hajpakolást, sorozatot nézek, Sims-ezek.
Ha köztes vagyok vagy zárok, és későn érek haza, akkor fürdök, eszek, fogat mosok, de ilyenkor nem tudok egyből aludni, szóval nezetezek, youtube-ozok, Sims-ezek, és hajnali fél háromkor még itt válaszolgatok ahelyett, hogy megpróbálnék aludni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!