Mit szoktatok csinálni lefekvés előtt?
1. Megnézek egy filmet
2. Beveszem a gyógyszert
3. Folytatom a filmet addig, ameddig elalszok (Az időzítőt is benyomom a tévén hogy ne menjen egész éjjel).
Én mindig törizek egyszerűen már lassan a droghoz hasonló, ha nem olvasok mondjuk második világháborúról könyvet, ha nem írok semmit akkor összeomlok. Ma is leültem háromkor és most hagytam abba és csak 1941-nél járok..
Enni sem ettem. Most megyek fürdeni és megcsinálom holnapra a többi tantárgyra a házit. Emberi kapcsolataim max. a pekcsei és a római császárokkal van.
Tervezeteket készítek az országok felemelésére. Kormányzás alapelveit tanulmányozom.
Nos, megyek is, kicsit eltereli a figyelmem a gyakori k. azért vagyok fenn. :) Kellemes estét mindenkinek
Bonam noctem!
Telefonon, facebookon olvasgatom a hírportálokat meg a kedvenc csoportjaim bejegyzéseit, kommentjeit.
Aztán elálmosodok és alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!