Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jogos ha azt mondják, hogy...

Jogos ha azt mondják, hogy rossz ha későn fekszem le?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nem tudok korán lefeküdni. Mindig nagyon későn fekszem le, amit nem bánok így nyáron, mert addig alhatok, ameddig akarok délelőtt. Viszont a szüleim utálják. Nagyon aggódnak értem, azt mondják, hogy ilyen kicsi korban még aludni kell. Alszom eleget, de nem akarják elfogadni, hogy 2-kor tudok csak elaludni és 10-kor kelek fel. Az is kitesz ennek, hogy éjszakába nyúlóan dolgozok, mert délutános vagyok és 11-re érek haza, ami után már nem ülhetek gép elé, pedig egész nap nem szórakozok.

2016. júl. 5. 23:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és ez nem ilyen hiszti, hogy nem hagynak gépezni, meg ilyenek, bár tény, hogy 2-ig nem tudok tőle leválni.
2016. júl. 5. 23:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért már nem vagy kisgyerek... Az a helyzet, hjogy a munkád miatt megértem, hogy még el akarsz lenni, a kérdés az, hogy hogyan érzed magad. Én eleve kései típus vagyok (bár már nem tudom, mikor feküdtem 16 évesen), de sokszor extrém későn fekszem s ez nekem már nem jó, érzem. Ilyenkor igenis tenni kell ellene. De ha úgysem alszol el, az még rosszabb, ha az ágyban hánykolódsz.

Azért a szüleidet is megértem, de ha nincs hátrányod belőle, én nem aggódnék.

2016. júl. 6. 00:07
 3/5 zombienyul ***** válasza:
Én alapból, olyan elcseszettnek születtem, hogy képtelen voltam éjfél előtt elaludni.. mindig nagyon fáradt voltam sulis időszakban 5kor kelnem kellett mert bejárós voltam T_T Most viszont előnyömre vált, mert külföldi webshopom van és végre bűntudat nélkül éjszakázhatok :D
2016. júl. 6. 00:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Most is éjfélkor lekapcsolták a netet így mobilneten vagyok. Ágyba parancsoltak mert ha nem fekszem le bajok lesznek köztünk. Ilyenkor 3 óráig csak forgok
2016. júl. 6. 00:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem se értették meg soha, hogy nem tudok korán lefeküdni aludni. Mondjuk nálunk ilyen nem volt, hogy a netet lekapcsolták. Legyél el a telóddal ha mást nem tudsz kitalálni.
2016. júl. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!