Ti mikor szoktatok lefeküdni, és mikor keltek fel, hétköznap, illetve hétvégén? Ki mennyit alszik? Írjatok kort, nemet is.
a szomszedod valoszinuleg nem talalta még meg a tarsas elet oromeit es a virtualis vilagba burkolozott mint sokan masok
ezert nyomja ejjel nappal a gepet
de oket kulon kategoriaba kell venni, mert ok annyira rakattannak a gépre hogy az alvas is mellekes lesz szamukra
en egyebkent hetkoznap 6:40-45, 7 korul kelek, 23:00 korul fekszem, hetvegen meg teljesen ossze vissza:)
Lehet van ikertestvére :D
Korábban rendszeresen korán feküdtem (22 előtt) és korán keltem (legkésőbb 6-kor), mindig igyekeztem 7-8 órát aludni. Mostanában egyre rosszabb vagyok, csak 23-24 óra körül fekszek le és 5-6-7 körül kelek.
23-24 között fekszem le.
Fél 7-kor kelek.
Hétvégén 9-ig alszom általában, ha hagynak.
A srác meg gépfüggő lehet. De legyünk pozitívak. Lehet, hogy dolgozik a gépen és ilyen szorgalmas :)
Én minden nap 5kor kelek, egyetemre járok és dolgozom, így 6-7re érek csak haza. Egyébként az 5ös vagyok, nekem sincs sok barátom de nem is igénylem, hétvégente tanulok, sétálok, kiránsulok, filmet nézek, olvasok, stb. Ekkor általában 10ig alszok és 11-12 körül alszom el, hétközben ez változó. Így a kérdésre is válaszoltam
Egyébként egy volt barátomnak volt egy mostohatesója, aki folyton a gép eltt ült, nem jart sehova, így nem fáradt el, nyár végén is fal fehér volt, mint valami kriptaszökevény. Az anyja elnézte, hogy naplopó, mivel nem fáradt el így csak 1-2 órát aludt általában délután vagy kora reggel, de a nap többi részét a gép előtt töltötte még ott is evett. Nem tudom, hogy azóta mi lett vele, nem tartom velük a kapcsolatot, de szerintem a helyzet változatlan, valószínűleg a szomszéddal is ez a helyzet. Hidd el ha akarna tudna rajta változtatni, de nem akar. Ennek az ismerősömnek is lett egy barátnője pár hétre, nem tudom honnan szedte mert nem járt sehova, de mikor a csaj ott volt akkor a gép előtt ült, szóval a csaj el is hagyta sőt meg is mondta neki hogy ő nem akar ilyennel lenni aki nem mozdul ki és nem lehet kirángatni.
hétköznap 22-22:30 körül fekszem sajnos. és 6:30kor kelek.
Hétvégén szintén 22 órás a fekvés és 8-9 között fele kelek
26F
* ja, és kevésnek érzem ezt az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!