Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mikor szoktatok lefeküdni,...

Ti mikor szoktatok lefeküdni, és mikor keltek fel, hétköznap, illetve hétvégén? Ki mennyit alszik? Írjatok kort, nemet is.

Figyelt kérdés
Társasházban lakunk, velünk szemben is egy társasház áll. Van egy srác a velünk szemben lévőben és amikor hazamegyek este 5-kor ott ül a gép előtt, ahogy kipillantok az ablakon mondjuk óránként, ő mindig ott ül. Lefekszem 11-12-kor, ő ott ül. Megébredtem hajnal 2-3-kor, ő ott ül. És ez minden nap így megy, évek óta már. Soha nem megy sehova, csak ül a gép előtt és cigizik. Megesik, hogy reggel, amikor felkelek 6-kor, ő akkor is ott ül. Nem függönyözi el az ablakot sosem, ezért is lehet látni.

2016. febr. 3. 12:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
40%

a szomszedod valoszinuleg nem talalta még meg a tarsas elet oromeit es a virtualis vilagba burkolozott mint sokan masok

ezert nyomja ejjel nappal a gepet

de oket kulon kategoriaba kell venni, mert ok annyira rakattannak a gépre hogy az alvas is mellekes lesz szamukra

en egyebkent hetkoznap 6:40-45, 7 korul kelek, 23:00 korul fekszem, hetvegen meg teljesen ossze vissza:)

2016. febr. 3. 12:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Lehet van ikertestvére :D

Korábban rendszeresen korán feküdtem (22 előtt) és korán keltem (legkésőbb 6-kor), mindig igyekeztem 7-8 órát aludni. Mostanában egyre rosszabb vagyok, csak 23-24 óra körül fekszek le és 5-6-7 körül kelek.

2016. febr. 3. 12:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

23-24 között fekszem le.

Fél 7-kor kelek.

Hétvégén 9-ig alszom általában, ha hagynak.

A srác meg gépfüggő lehet. De legyünk pozitívak. Lehet, hogy dolgozik a gépen és ilyen szorgalmas :)

2016. febr. 3. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem mindegy neked, mit csinál a szembe házban a srác?
2016. febr. 3. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem foglalkozol inkább saját magaddal? Nincs jobb dolgod mint másokat kukkolni? Utálom a hozzád hasonló embereket.
2016. febr. 3. 13:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Sokszor vagyok egyedül, vagy magányos, és számomra jó látni, hogy más is mondjuk otthon ül, s nem csak én. De én tanulok, dolgozom is.
2016. febr. 3. 13:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem kukkolás, csak kicsit feltűnő, hogy éjjel sehol nincs világ az ablakokban az övében, másrészt pont velem szemben van, így akarva-akaratlanul is látom.
2016. febr. 3. 13:19
 8/12 A kérdező kommentje:
*csak az övében
2016. febr. 3. 13:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Én minden nap 5kor kelek, egyetemre járok és dolgozom, így 6-7re érek csak haza. Egyébként az 5ös vagyok, nekem sincs sok barátom de nem is igénylem, hétvégente tanulok, sétálok, kiránsulok, filmet nézek, olvasok, stb. Ekkor általában 10ig alszok és 11-12 körül alszom el, hétközben ez változó. Így a kérdésre is válaszoltam

Egyébként egy volt barátomnak volt egy mostohatesója, aki folyton a gép eltt ült, nem jart sehova, így nem fáradt el, nyár végén is fal fehér volt, mint valami kriptaszökevény. Az anyja elnézte, hogy naplopó, mivel nem fáradt el így csak 1-2 órát aludt általában délután vagy kora reggel, de a nap többi részét a gép előtt töltötte még ott is evett. Nem tudom, hogy azóta mi lett vele, nem tartom velük a kapcsolatot, de szerintem a helyzet változatlan, valószínűleg a szomszéddal is ez a helyzet. Hidd el ha akarna tudna rajta változtatni, de nem akar. Ennek az ismerősömnek is lett egy barátnője pár hétre, nem tudom honnan szedte mert nem járt sehova, de mikor a csaj ott volt akkor a gép előtt ült, szóval a csaj el is hagyta sőt meg is mondta neki hogy ő nem akar ilyennel lenni aki nem mozdul ki és nem lehet kirángatni.

2016. febr. 3. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:

hétköznap 22-22:30 körül fekszem sajnos. és 6:30kor kelek.

Hétvégén szintén 22 órás a fekvés és 8-9 között fele kelek

26F

* ja, és kevésnek érzem ezt az időt.

2016. febr. 3. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!