Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mikor szoktatok lefeküdni,...

Ti mikor szoktatok lefeküdni, és mikor keltek fel, hétköznap, illetve hétvégén? Ki mennyit alszik? Írjatok kort, nemet is.

Figyelt kérdés
Társasházban lakunk, velünk szemben is egy társasház áll. Van egy srác a velünk szemben lévőben és amikor hazamegyek este 5-kor ott ül a gép előtt, ahogy kipillantok az ablakon mondjuk óránként, ő mindig ott ül. Lefekszem 11-12-kor, ő ott ül. Megébredtem hajnal 2-3-kor, ő ott ül. És ez minden nap így megy, évek óta már. Soha nem megy sehova, csak ül a gép előtt és cigizik. Megesik, hogy reggel, amikor felkelek 6-kor, ő akkor is ott ül. Nem függönyözi el az ablakot sosem, ezért is lehet látni.

2016. febr. 3. 12:06
1 2
 11/12 Clay Morrow ***** válasza:

Én legtöbbször 00 után szoktam. Hétköznap 00-1:30 között és 7-7:15-kor kelek.

Hétvégén van mikor 00-kor, de előfordul, hogy kettőkor fekszem le. Felkelni pedig du. 11-12 között szoktam.

2016. febr. 3. 19:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Hétköznap kb. 2-ig fent vagyok, aztán óráimtól függően 7-9 fele felkelek.

Hétvégén én is sokat gépezem. Elalszom hajnali 5kor, felkelek délután 4kor és kezdem elölről.

2016. febr. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!