Az öngyilkosság miért gyávaság? Az életet ki kérte?
Azért, hogy bizonyos elvárásoknak feleljünk meg állandóan? Kérdés és kérés nélkül bedobnak egy olyan világba, ahol biztos hogy kényszerítenek valamire. Lehet, hogy nem mondják, de elvárják, ha egyenrangú akarsz lenni. Társadalmi, szülői elvárásoknak, mindig minden szituációban meg kell felelni, úgy érzi az ember, hogy állandóan csinálnia kell valamit, mert ha nem, akkor azt az embert halálba kívánja mindenki. Lenézi, ösztönösen utálja, ha kilóg a sorból. Ha meg megölte magát, le gyávázza, egy olyan valaki, aki éveken keresztül küzd azért, hogy élete befejezésével eltűnjön minden, amit eddig csinált. Lehet, hogy emlékek maradnak róla, de az ő fejében semmi. (alapvetően materialista emberekre értem)
Elvárják, hogy hálás legyek mindenért amit kaptam, hogy ők elismerve érezzék magukat.
Nyugodtan nevezzetek egy undorító hálátlan görénynek, aki nem érdemli meg, hogy éljen, de miért kéne csinálni bármit is, azért mert csak úgy kérdés nélkül bedobtak egy olyan valóságba, ahol alapvetően ha nem léteznék, nem változna semmi?
Kicsit zavaros lett, fáradt vagyok.
valaszolók... nem letezik bator ongyilkos
ertekeljetek az eletet. nem a kérdező gáz , hanem aki azt írja h ez figyelrmfelkeltes es olje meg magat. na ők borzalmasan idióták.
ne old meg magad
soha ne add fel
minden nap egy ajándék
Volt már eddigi életedbe bármi, amit kaptál, örömet okozott?
Aki akkor örömet okozott neked, most bánatot adnál cserébe?
Az öngyilkosság
- megfutamodás a problémák elől (a megfutamodás szinonímája viszont a gyávaság),
- biztosaan van, aki becsül szeret, te önkezed általi haláloddal viszonoznád neki?
- anyagi világban élünk. Van-e annyi pénzed, hogy a hátrahagyottaknak ne okozz anyagi (ha már a llelkivel ne törődsz) terhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!