Szerintetek mennyire baj ha valaki egy kicsit rasszista?
Nem baj.
Barátnőm a lehető legprogresszívabb. Csomagolás mentes életet próbál élni, védi a környezetet, szociális munkásnak tanul, ami mellett önkénteskedik.
Kb a legjobb ember akit ismerek. Mégis ha előjön a "cigány téma", elég erősen rasszista kommenteket tesz. Így kb 2 havonta 1x elég erősen meglepődök pár másodpercre, de nem hat ki az élete más részeira.
Rasszista ember is lehet jó ember.
Mivel nincs olyan rassz, ami ne követett volna el valami marhára ocsmányat a multban, vagy ne követne el most a jelenben, ezért szerintem felesleges a rasszizmus.
Ha tényleg valaki miatt durcizni akarsz, akkor azok legyenek a ferfiak: a férfi migransok követik el az összes buntenyt, a férfi terroristák robbantgatnak nyugaton, férfi gyarmatositók teszik és tették tönkre Afrikát és a közel keletet, és férfi olajmagnasok és iparosok pusztítják ki az életet a bolygón 👍
Én nem írtam, hogy kapcsolat lenne a kettő között, se hogy jó hogy erősödik a szélsőnacionalizmus. Csak figyelemreméltó tendencia, hogy a nyugati nagyliberalizmus, multikulti, LMBTQ, bevándorlás stb. azt eredményezte, hogy az egyelőre tradicionálisabb (más olvasatban elmaradottabb?) országok nacionalistái összefognak egy közös ügyért, félretéve az évszázados ellentéteket, az ő szavaikkal élve a fehér ember védelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!